(Poistunut julkaisusta)

Kalankäsittelijä Kalamestaan
Finnish Freshfish Oy, Kalamesta

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2020

Oletko työtä pelkäämätön ahertaja? Nautitko fyysisestä ja nopeatempoisesta työstä? Oletko oma-aloitteinen ja tarkka tekijä?

Lähde mukaan oppimaan uutta! Emme hae valmista osaajaa, vaan haluamme kouluttaa sinut kalankäsittelyn ammattilaiseksi ja vahvaksi tiimin jäseneksi. Tärkeintä on, että asenteesi on kohdillaan ja hoidat annetut työtehtäväsi tunnollisesti! Sinulta ei vaadita aiempaa kokemusta alalta, mutta toki se katsotaan eduksi.

Haluatko olla osana yritystä, joka kehittyy ja kasvaa? Kalamestasta löytyy mukavat työkaverit ja tiimi sekä mahdollisuus kehittyä elintarviketeollisuuden ammattilaiseksi.

Kalamesta on aito suomalainen kalatukkukauppaan ja kalanjalostukseen erikoistunut yritys, joka harjoittaa myös tuontia ja vientiä. Kalamestan laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat tuoretuotteiden lisäksi kala- ja äyriäispakasteet, suolakalat ja monet muut säilyvät kalatuotteet ympäri maailmaa. Kalamesta sijaitsee Helsingin Sörnäisissä.

Työtä on tarjolla alkuun 6kk määräaikaisuus mutta tavoitteena on löytää pitkäaikainen työntekijä ja mahdollisuus on päästä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työskentely tapahtuu kylmässä tehdasympäristössä, jonka olosuhteisiin kuuluu myös melu ja erilaiset hajut. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Työ on seisomatyötä ja sisältää mm. raskaiden tuotteiden nostelua, jonka takia hyvä fyysinen kunto on edellytys. Tehtävässäsi työskentelet tuotannossa monipuolisissa tehtävissä kalatuotteiden parissa. Kalankäsittelyssä tehtäviäsi ovat esimerkiksi kalan leikkaus, ja fileointi, ruotojen nyppinen käsin ja koneella sekä muita avustavia tehtäviä puhtaanapidossa ja pakkaamossa.

Edellytämme sinulta:

• Hygieniapassia (ei vaadita hakuvaiheessa, voi suorittaa myöhemmin)

• Salmonellatodistusta

• Joustavuutta

• Täysi-ikäisyyttä

• 3- vuorotyö mahdollisuutta

• Sujuvaa suomenkielentaitoa

Hakemus kannattaa jättää pikaisesti, koska rekrytointi aloitetaan heti. Jos tunnistit itsesi, niin tämä työ saattaa olla juuri sinua varten! Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Poikkeustilanteesta johtuen meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.