(Poistunut julkaisusta)

Kalamestari, K-Citymarket Vihti, Nummela
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen ja ammattitaitoisen KALAMESTARIN huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarket Vihdissä ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on tarjolla 38 tuntia viikossa ja työvuorot painottuvat aamuvuoroihin.

Kalamestarin työtehtäviin kuuluvat palvelukalatiskin tuotteiden tilaaminen, tiskin rakentaminen ja uusien herkullisten tuotteiden kehittämien. Vastaat myös osaston myynnin ja tuoton kehittymisestä.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja K-Citymarketin välille.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.
Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta kalaosaston hoitamisesta ja ammattimaisia kalankäsittelytaitoja
Kalamestarin tai ruokamestarin koulutustaustaa (myös kokin koulutus on eduksi)
Kykyä toimia tuloksellisesti
Hyviä vuorovaikutustaitoja muun henkilökunnan suhteen
Hyvää asiakaspalvelutaitoa
Hyvää suomen kielen taitoa
Kaupan tietojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi
Joustavaa ja reipasta asennetta
Päätöksentekokykyä
Hyvää asioiden organisointikykyä


Tarjoamme sinulle

Hyvän kokoaikaisen kuukausipalkkaisen työpaikan
Hyvän työyhteisön
Citymarketin henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 577
saara.hook@staffpoint.fi