(Poistunut julkaisusta)

Kalajoen seurakunnan seurakuntapastorin viransijaisuus
Hiippakunnat, Oulun hiippakunnan tuomiokapituli

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Kalajoen seurakunta hakee seurakuntapastorin 13.7.2020 saakka kestävään viransijaisuuteen pappia, joka on innostunut työstä lasten ja nuorten parissa. Viran tehtäväalueina kasvatustyön lisäksi yleistä seurakuntatyötä. On mahdollista, että virkasuhde muuttuu toistaiseksi voimassaolevaksi nyt haettavana olevan määräaikaisuuden jälkeen.

Paikkakuntana Kalajoki on viihtyisä merenrantakaupunki, jossa matkailulla on iso merkitys. Seurakunnan toiminta on monipuolista, ja myös herätysliikkeet toimivat aktiivisesti ja yhteistyössä seurakunnan kanssa.

Viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 602. Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Virkaan määrättävän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-loma) ja KL 6:33§:n mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä sovelletaan KL 6:17§ mukaista koeaikaa. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön ovat tehtävässä välttämättömiä.

Prosessissa huomioidaan pappisvihkimyksen saaneet henkilöt sekä pappisvihkimystä (kesäkuussa 2020) hakevat teologian maisterit. Virkaan ilmoittautuvia pyydetään varautumaan haastatteluun. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan haastatteluun kutsuttaville erikseen.

Kirjalliset ilmoittautumiset toimitetaan Oulun hiippakunnan tuomiokapituliin 16.1.2020 klo 15 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta. HUOM! Jo vihityt papit liittävät sähköisen hakulomakkeen liitetiedostoksi nimikirjaotteen.

Viransijaisuus on otettavissa vastaan sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: kirkkoherra Kari Lauri, p. 044 722 9000 tai vs. hiippakuntapastori Päivi Liiti, p. 044 755 5512. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)evl.fi.