(Poistunut julkaisusta)

Kalajoen seurakunnan kappalaisen virka
Hiippakunnat, Oulun hiippakunnan tuomiokapituli

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa on haettavana Kalajoen seurakunnan kappalaisen virka

Paikkakuntana Kalajoki on viihtyisä merenrantakaupunki, jossa matkailulla on iso merkitys. Kalajoella on hyvä asua ja elää. Kalajoen seurakunnan toiminta on monipuolista, jossa herätysliikkeet toimivat aktiivisesti ja yhteistyössä seurakunnan kanssa.

Viran tehtävänä yleinen seurakuntatyö ja erityisenä tehtäväalueena diakoniatyö ja Raution kappeliseurakunta. Viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 602. Virkapaikkana on Jokelan pappila Kalajoen seurakunnassa. Kappalaisen virkaa hakevan tulee olla pastoraalitutkinnon suorittanut pappi. Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Virkaan valitulta edellytetään KL 6:33 §:n mukaisen rikosrekisteriotteen ja KL 6:16 §:n mukaisen lääkärintodistuksen (T-lomake) esittämistä. Tehtävässä voidaan soveltaa 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 7.3.2019 klo 15. Oulun hiippakunnan tuomiokapitulille osoitetut hakemukset toimitetaan KirkkoHR-palvelun kautta. Sähköisen hakulomakkeen liitetiedostoksi on liitettävä tuomiokapitulista saatava nimikirjaote. Muita liitteitä ei liitetä.

Lisätietoja antavat kirkkoherra Kari Lauri, p. 044 7229 000, kari.lauri(at)evl.fi sekä pappisasessori Heikki Nissinen, p. 040 5445 132, heikki.nissinen(at)evl.fi.