(Poistunut julkaisusta)

Kala-asiantuntija
WWF Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

WWF Suomi hakee

Kestävän kalastuksen ASIANTUNTIJAA

Tehtävä on sijaisuus, joka kestää noin 10 kuukautta.

Haemme meri- ja sisävesitiimiin asiantuntijaa, joka keskittyy laaja-alaisesti kestävään kalastukseen ja uhanalaisten kalojen suojeluun. Työ keskittyy kalastusta ja kalakantojen hoitoa koskevaan päätöksentekoon sekä kalan kulutukseen ja kalamarkkinoiden vastuullisuuteen WWF:n Kalaoppaan kautta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kalastuksen, kalataloussektorin, -politiikan ja Suomen kalamarkkinoiden tuntemusta. Sinulla on hyvät tiedot Suomen ja Itämeren kalakantojen tilasta ja niiden tilaan vaikuttavista tekijöistä. Toimit WWF:n edustajana kalastushallintoon ja uhanalaisten kalakantojen elvyttämiseen liittyvissä työryhmissä ja neuvottelukunnissa, joten Suomen kalastuslaki, vaelluskalastrategiat sekä Euroopan yhteinen kalastuspolitiikka ovat sinulle entuudestaan tuttuja.

Esiinnyt vakuuttavasti päättäjien, kalatalouden eri sidosryhmien ja median edessä myös englannin kielellä. Toimit itseohjautuvasti ja hallitset asiantuntijalausuntojen kirjoittamisen suomeksi ja englanniksi. Tulet tekemään läheistä yhteistyötä WWF meri- ja sisävesitiimin sekä koko WWF:n Itämeri-verkoston asiantuntijoiden kanssa toimistossamme Helsingin Sörnäisissä. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Odotamme sinulta työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta aihepiiristä, erinomaisia esiintymis- ja neuvottelutaitoja sekä kalastus- ja vesilainsäädännön tuntemusta. Edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa ja lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin kieli on plussaa.

Lähetä hakemuksesi ja CV ja palkkatoivomuksen kera yhtenä liitetiedostona 5.10.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@wwf.fi,  otsikolla ”Kala-asiantuntija”. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse ohjelmapäällikkö Sampsa Vilhunen, puh. 040 550 3854 ja suojelujohtaja Jari Luukkonen, puh. 040 585 0020.

Lisätietoja WWF:stä: www.wwf.fi