(Poistunut julkaisusta)

Kaksikielinen veroasiantuntija omistajayrittäjiä palvelevaan tiimiimme
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kaksikielistä (suomi & ruotsi), kokenutta tai uransa alussa olevaa veroasiantuntijaa vahvistamaan omistajayrittäjiä palvelevaan ryhmäämme Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme palveleminen toimeksiannoissamme pääkaupunkiseudulla. Tarjoat kokonaisvaltaisia vero- ja perheoikeudellisia palveluja pääsääntöisesti yksityisomisteisille yhtiöille ja niiden omistajille perheineen sekä varakkaille yksityishenkilöille. Asiakkaasi ovat pääsääntöisesti perheyrityksiä, niiden omistajaperheitä sekä varakkaita yksityishenkilöitä, joita neuvomme mm. sukupolvenvaihdoksissa, perheen kokonaisvaltaisessa verotuksen suunnittelussa, perhe- ja jäämistöoikeudellisissa kysymyksissä ja yhtiön ja sen osakkaan välisissä liiketoimissa sekä kansainvälisissä verokysymyksissä ja yritysverotuksessa. Ryhmässämme osallistutaan monipuolisesti erilaisiin toimeksiantoihin. Työnkuva räätälöidään kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

Mitä odotamme sinulta?

  • OTK-/OTM tai vastaavaa tutkintoa.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista sekä ruotsin että suomen kielen taitoa.
  • Kokeneempi veroasiantuntija
    • Vähintään viiden vuoden käytännön kokemusta vero- tai lakiasiantuntijan tehtävistä.
  • Nuorempi veroasiantuntija
    • Noin kahden vuoden käytännön kokemusta yritys- tai henkilöverotukseen ja/tai perhe- ja jäämistöoikeuteen liittyvien tehtävien parista asiantuntijaorganisaatiosta.

Lisäksi toivomme, että olet aidosti kiinnostunut liike-elämästä ja sen kehityksestä ja tartut ennakkoluulottomasti työtehtäviisi. Työskentelyotteesi on huolellinen ja pidät numeroiden parissa työskentelystä. Haemme ryhmäämme asiantuntijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä kollegojen kanssa. Sinua innostaa asiakaslähtöinen toimintatapa ja lisäksi motivoidut oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä ja haluat panostaa siihen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää ja panostamme erityisesti liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin henkilöstöetuihin.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetä ruotsinkielinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 18.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Manager Sanna-Maria Lanki (suomeksi) puh. 050 592 0304, sanna-maria.lanki@fi.pwc.com Tax Partner Simo Valtti (ruotsiksi), puh. 0400 276 166, simo.valtti@fi.pwc.com.