(Poistunut julkaisusta)

Kaksikielinen laki- ja veroasiantuntija Private Wealth -tiimiin
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kaksikielistä laki- ja veroasiantuntijaa vahvistamaan Private Wealth -ryhmäämme Helsinkiin. Haemme sekä koneempaa asiantuntijaa että uransa alkupuolella olevaa tulevaisuuden huippuosaajaa.

Tiimimme vastaa varakkaiden yksityishenkilöiden sekä heidän perheensä, family officensa ja perhe- ja sijoitusyhtiöidensä kokonaisvaltaisesta palvelemisesta. Perehdymme asiakkaidemme sijoitus- ja liiketoimintaan ja tarjoamme konkreettiset ratkaisut jokaiseen tilanteeseen. Olemme asiakkaidemme luotettava kumppani mm. perhevarallisuuden suunnittelussa, sukupolvenvaihdoksissa, omistusjärjestelyissä sekä liiketoiminnan kehittämisessä. Olemme kiitollisia asiakkaidemme luottamuksesta meitä kohtaan. Luottamus näkyy liiketoimintamme voimakkaana kasvamisena. Haluamme sinut mukaan rakentamaan tätä kasvua kanssamme.

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan laaja-alaisesti erilaisiin toimeksiantoihin, pääasiassa tarjoat kokonaisvaltaisia laki- ja vero-palveluja varakkaille yksityishenkilöille perheineen sekä yksityisomisteisille yhtiöille. Neuvomme asiakkaitamme mm. perheen kokonaisvaltaisessa verotuksen suunnittelussa, perhe- ja jäämistöoikeudellisissa kysymyksissä sijoitustuotteiden verotuksessa, yritys- ja sijoitusrakenteiden suunnittelussa ja toteutuksessa, monipuolisissa omistusjärjestelyissä ja sukupolvenvaihdoksissa sekä kansainvälisissä vero- ja perhevarallisuuskysymyksissä. Valitun henkilön työnkuva räätälöidään kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

Kokenut laki- ja veroasiantuntija

  • Sinulla on OTK-/OTM-, KTM- tai vastaava tutkinto.
  • Vähintään viiden vuoden käytännön kokemusta vero- tai lakiasiantuntijan tehtävistä yritys- tai henkilöverotukseen ja/tai perhe- ja jäämistöoikeuteen liittyvien kysymysten parissa jossakin asiantuntijaorganisaatiossa, esimerkiksi asianajotoimistossa, pankissa, vakuutusyhtiössä tai verokonsultointiyhtiössä.
  • Sujuvaa ruotsin ja suomen kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Nuorempi laki- ja veroasiantuntija

  • OTK-/OTM-, KTM- tai vastaava tutkinto.
  • Noin kahden vuoden käytännön kokemusta yritys- tai henkilöverotukseen ja/tai perhe- ja jäämistöoikeuteen liittyvien tehtävien parista jostakin asiantuntijaorganisaatiosta, esimerkiksi asianajotoimistosta, pankista, vakuutusyhtiöstä tai verokonsultointiyhtiöstä.
  • Sujuvaa ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Olet aidosti kiinnostunut liike-elämästä ja sen kehityksestä. Toivtartut ennakkoluulottomasti työtehtäviisi sekä olet työskentelyotteeltasi huolellinen. Haemme ryhmäämme asiantuntijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä kollegojen kanssa. Sinua innostaa asiakaslähtöinen toimintatapa ja lisäksi motivoidut oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä ja haluat panostaa siihen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 22.9.2019. Kirjoitathan hakemuksesi ruotsiksi.

Tehtävästä antaa lisätietoja / tilläggsuppgifter fås av Partner Simo Valtti 0400 276 166, 12.9. klo 10-11 ja 16.9. klo 11-12 tai simo.valtti@pwc.com