(Poistunut julkaisusta)

Kaksi vuoroesimiestä Lahteen
Oy Hartwall Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Haemme Hartwall Lahden tuotteenvalmistusosastolle kahta

VUOROESIMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen.  

Työskentelet osana esimiestiimiä vastaten oman tuotantolinjasi tuotantotavoitteiden saavuttamisesta, työnohjauksesta, työvuorosuunnittelusta sekä henkilöstön johtamisesta yhtiön strategisten linjausten mukaisesti. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää, tästä syystä muun muassa työnsujuvuuden ja turvallisuuden varmistaminen, sekä tiimin kehittäminen ovat tärkeitä osia työssäsi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli nautit esimiestyöstä ja omalla positiivisella ja motivoivalla asenteellasi annat vahvan panoksesi tiimin menestymiselle. Olet jämäkkä ja pidät ohjat käsissäsi. Uskallat ottaa kantaa ja tehdä ratkaisuja. Kommunikoit sujuvasti ainakin suomenkielellä, muut kielet katsomme eduksi. Tehtävä edellyttää määrätietoisuutta ja oma-aloitteista työotetta. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, joten valmius 3-vuorotyöskentelyyn vaaditaan. Katsomme eduksi kokemuksen tuotantoympäristössä toimimisesta sekä koulutuksen esimerkiksi elintarviketekniikan tai prosessitekniikan alalta.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde edut, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä, mukavan työyhteisön ja -ympäristön jossa viihdytään pitkään, sekä mielenkiintoisen työn vahvassa ja tunnetussa bränditalossa, suomalaisten rakastamien juomien parissa.  

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa pe 7.9.2018 klo 12-14 ja pe14.9.2018 klo 14-16 osastopäällikkö Mikko Rantanen p. 045 117 9980.

Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille 16.9. mennessä täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi.