(Poistunut julkaisusta)

Kaksi vastaavaa palveluneuvojaa
Helsingin kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Haemme asiakkaallemme Palvelukeskus Helsinki Hoivapalveluille kahta (2) vastaavaa palveluneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen.

Palvelukeskus Helsinki on Helsingin kaupungin omistama liikelaitos. Puhelin- ja hyvinvointipalveluissa tuotetaan kattavasti palveluja kotona asumisen tueksi. Haemme nyt hoivapalveluihin kahta sairaanhoidon ammattilaista vakituiseen vastaavan palveluneuvojan tehtävään, noin 40 ammattilaisen tiimiin. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Vastaavana palveluneuvojana luot asiakkaille edellytyksiä asua kotona mahdollisimman pitkään. Tehtäviisi kuuluvat turvapuhelinhälytysten vastaanotto, hoidontarpeen ja tehtävien kiireellisyysjärjestyksen arviointi. Delegoit tehtäviä turvapuhelinpartiolle ja osallistut myös itse pareittain tehtäville kotihälytyskäynneille, joilla arvioidaan asiakkaan vointia ja jatkohoidon tarvetta. Teet kotihoidon käyntejä myös etäpalveluna kuva- ja äänivälitteisesti ja olet läsnä asiakkaan arjessa uutta teknologiaa hyödyntäen. Toimit tiiviissä yhteistyössä kaupungin kotihoidon ja omaisten kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa ja aikaisempaa kokemusta terveyden ja hyvinvointialan tehtävistä. Arvostamme erityisesti ensihoidon ja vanhustyön osaamista. Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja vastuullista työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan terveydenhoitoalan digitaalisten palveluiden tuottamisessa, työkalut viihtyisään ja onnistuneeseen työskentelyyn sekä ison kaupungin kattavat työsuhde-edut. Tarvittaessa saat apua myös asunnon löytämiseen. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja työssäsi onnistumista tuetaan koulutuksilla ja valmennuksilla myös työsuhteen aikana.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä, mitä etsimme:

 •  Sinulla on kiinnostusta toimia terveyden ja hyvinvointialan kehittyvässä työympäristössä, uudenlaisten kotona asumista tukevien palvelujen parissa
 • Vuorovaikutus- ja tiimityötaitosi ovat vahvat
 • Sinulla on hyvä paineensietokyky sekä kykyä ja rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä

Onhan sinulla myös:

 •  Sairaanhoitajan tai ensihoitajan tutkinto sekä Valviran myöntämät ammattioikeudet
 • Tehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito
 • Ajokortti ja tottumusta pääkaupunkiseudun liikenneolosuhteisiin

Tässä vielä työsuhde pähkinänkuoressa:

 • Työsuhteet ovat vakinaisia, aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan 
 • Työskentelet Helsingin Vallilassa osoitteessa Elimäenkatu 15
 • Työ on kolmivuorotyötä, jaksotyöaika (116,75 t/jakso)
 • Pätevän sairaanhoitajan peruspalkka on 2590,52€/kk
 • Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa
 • Noudatettava työehtosopimus KVTES

Työhakemuksen pääset täyttämään tästä alta. Arvostamme, että kerrot hakemuksellasi aikaisemmasta työn kannalta oleellisesta työkokemuksestasi. Haluaisimme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö.

Hakemustasi odottaen,

seurelaiset