(Poistunut julkaisusta)

Kaksi valmentavaa esimiestä
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Toimintamme kehittyy hurjaa vauhtia ja tarvitsemme lisää esimiehiä tukemaan kasvuamme. Haemmekin nyt vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimistollemme kahta esimiestä. Toinen valituista henkilöistä valitaan rekrytointiin ja toinen työntekijäpalveluihimme.

Meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 pääkaupunkiseudulla sairaaloissa, päiväkodeissa, kouluissa ja kodeissa. Tämä tarkoittaa vuodessa yli 14 000 aktiivista työntekijää ja yli 5 000 uutta rekrytointia. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 98 miljoonaa euroa ja toimistollamme Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä yli 200 innostunutta seurelaista. Seuressa tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan henkilöstöalan kehittyvään maailmaan. Tämän lisäksi saat työsi tueksi koko muun työyhteisön sekä yrityskulttuurin, joka kannustaa innovatiivisuuteen, itseohjautuvuuteen ja ketterään kehitykseen.

Rekrytoinnissa tiimin vastuulla on työnhakijakokemuksen erinomaisen laadun varmistaminen. Tiimisi koostuu 16 seurelaisesta. Tiimissäsi työskentelee rekrytointikonsultti, joka vastaa työntekijöiden saatavuudesta. Lisäksi tiimissäsi työskentelee henkilöstökonsultteja, jotka tekevät rekrytointipäätöksiä, sekä HR-koordinaattoreita ja assistentteja. Tiimin tehtävänä on rekrytoida palvelualoille uusia työntekijöitä asiakkaillemme. Lisäksi tiimissä vastataan työntekijöiden dokumenttien hallinnasta sekä työnhakijoiden puhelinpalvelusta.

Työntekijäpalveluissa tiimin vastuulla on työntekijöiden asiakaspalvelu sekä muun muassa erilaiset perehdytykset. Tiimisi koostuu 25 seurelaisesta. Tiimissäsi työskentelee henkilöstökonsultteja, jotka vastaavat vuokratyöntekijöiden perehdytyksestä, sekä HR-koordinaattoreita ja assistentteja. Tiimisi vastaa myös työntekijöiden asiakaspalvelusta eri viestintäkanavien kautta. Työntekijäpalveluissa turvataan paras mahdollinen työntekijäkokemus.

Molemmissa tehtävissä painoarvo on esimiestyössä, jota teemme valmentamalla otteella. Erityisesti valmennat ja johdat tiimien HR-koordinaattoreita sekä assistentteja. Lisäksi vastaat operatiivisella tasolla tiimisi päivittäisten prosessien johtamisesta ja niiden kehittämisestä yhdessä tiimiläistesi, muiden esimiesten sekä asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä raportoit työntekijäkokemuksen johtajalle.

Sinulla on rohkea ja innostunut kehittämisote. Mietit päivittäin, miten jonkun asian saisi tehtyä tehokkaammin, mutta niin, että huomioit aina joko työnhakija- tai työntekijäkokemuksen. Molemmissa toiminnoissa työskentelee myös kaksi muuta päällikköä, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä. Osaat johtaa tiimiäsi linjakkaasti ja oikeudenmukaisesti. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Osaat innostaa ja keskustella avoimesti ja rakentavasti myös vaikeista asioista. Sinulla on mahdollisesti myös kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja ymmärrät, mitä laadukkaan asiakaspalvelun tuottaminen vaatii.

Tehtävässä edellytetään:

  • Aikaisempaa esimieskokemusta
  • Kokemusta rekrytoinnista tai osaamista työsuhdeasioista
  • Liiketoimintaosaamista ja strategista ajattelukykyä
  • Ymmärrystä prosessien merkityksestä sekä näyttöä niiden laadukkaasta toteutuksesta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Arvostamme:

  • Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai henkilöstöpalvelualalta
  • Näyttöjä onnistuneesta työn ja prosessien kehittämisestä
  • Vähintään alempaa korkeakoulututkintoa
  • Ymmärrystä siitä, että mitkä asiat luovat työnantajamielikuvaa ja millaisista seikoista työntekijä- tai työnhakijakokemus syntyy

Meillä saat aidosti olla osana jotain arvokasta. Teemme työtä ja ratkaisuja, joilla tuetaan asiakkaidemme työvoiman saatavuutta. Työvoimaa, joka takaa ammattitaitoista ja parasta palvelua niin lapsille päiväkodeissa ja kouluissa, kuin kotihoidon ja erikoissairaanhoidoinkin asiakkaille.

Joko kiinnostuit vai jäikö joku vielä askarruttamaan mieltäsi? Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Jenni Heinonen. Jennin tavoitat tiistaina 10.12.2019 klo 9–10 tai keskiviikkona 11.12.2019 klo 14.30–15.30 numerosta 040 567 2187.

Tehtävät ovat vakituisia ja kokopäiväisiä. Haku päättyy sunnuntaina 15.12.2019, mutta teemme haastatteluja jo hakuajan sisällä. Lähetäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian! Liitä hakemuksesi liitteeksi CV:si sekä vapaamuotoinen hakemus. Ilmoitathan meille myös palkkatoiveesi. Jos haluat hakea molempia tehtäviä samanaikaisesti, kerrothan siitä hakemuksessasi.