(Poistunut julkaisusta)

Kaksi vahtimestarin työsuhdetta
Espoon seurakuntayhtymä, Olarin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2018

Kaksi toistaiseksi voimassa olevaa vahtimestarin työsuhdetta Olarin seurakunnassa

Vahtimestarien pääasiallinen toimipiste on seurakunnan toimitila Chapple kauppakeskus Isossa Omenassa. Vahtimestarin työ sisältää eri-ikäisten ja eri kulttuureista tulevien asiakkaiden kohtaamista, tilojen valmistelua erilaisia isojakin yleisötilaisuuksia varten, asiakaspalvelua, erilaisten ruoka- ja kahvitilaisuuksien järjestämistä. Työhön kuuluu runsaasti siivousta ja jonkin verran kiinteistönhuollon tehtäviä. Tämän lisäksi työhön kuuluu turvallisuusvalvontaa sekä monenlaisia vaihtelevia tilanteita. Työtä on säännöllisesti myös viikonloppuisin ja iltaisin sekä arkipyhinä. Työaika on 38 t 45 min/viikko.

Vahtimestarin tulee omata hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Asiakaslähtöisyys, palvelualttius ja kuuntelemisen taito ovat keskeisiä ammattitaitovaatimuksia. Vahtimestarin työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja vastuuntuntoa. Arvostamme alan koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Englannin tai ruotsin kielen taito on eduksi tehtävästä suoriutumisessa. Erityisesti arvostamme myös ammattitaitoa ja osaamista keittiötyössä sekä intoa ja taitoa siivoustyössä. Ajokortti on erittäin tarpeellinen. Työhön valittavan on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Työt alkavat 1.1.2019. Palkkaus vaativuusryhmän 401 mukaan 1989 - 2287 €/kk työkokemuksesta riippuen (+ ilta- ja pyhätyölisät). Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika. Espoon seurakuntayhtymällä on työsuhdeasuntoja.

Hakemukset lähetetään 14.10.2018 mennessä osoitteeseen http://www.sakasti.evl.fi/tyopaikat .

Lisätietoja: kirkkoherra Salla-Maria Viitapohja (p. 0405130857) salla-maria.viitapohja@evl.fi tai ylivahtimestari Sanni Hukkanen (p. 0504322463) sanni.hukkanen@evl.fi