(Poistunut julkaisusta)

Kaksi uravalmentajaa
Tekniikan akateemiset TEK

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2021

Tekniikan akateemiset ovat ihmisiä tekniikan takana. Katseet kääntyvät jäseniimme, kun aikamme suuria ongelmia ratkaistaan. Me TEKissä aiomme olla ammattijärjestöjen edelläkävijä. Meillä työskentelee noin 70 jäsenpalvelun, edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntijaa.

Haemme kahta uravalmentajaa

Haluatko auttaa ihmisiä heidän työurallaan? Pidätkö asiakastyöstä? Haluatko toteuttaa digitaalisia palveluja? Oletko kiinnostunut tekniikan ammattilaisten työmarkkinoista?

Haemme kahta uravalmentajaa perhevapaiden sijaisiksi. Olet suorittanut uravalmentajan tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon tai sinulla on jo kokemusta uravalmentajan, coachin tai rekrytoijan tehtävistä. Toimistomme sijaitsee Pasilassa, töitä voi tehdä joustavasti myös etänä.

TEHTÄVÄNKUVAUS

TEKin urapalvelut tarjoaa jäsenille monipuolisia palveluita työnhakuun, urasuunnitteluun ja osaamisen kehittämiseen. Urapalveluissa työskentelee tällä hetkellä viisi uravalmentajaa, tapahtumavastaaja ja tiimin vetäjä. Uravalmentajat vastaavat kukin henkilökohtaisesti ja työpareina tietyistä palveluista ja koko uratiimi tekee paljon yhteistyötä.

Uravalmentajana tuet jäseniämme, ennen kaikkea kun he hakevat työpaikkoja. He saattavat myös etsiä uutta suuntaa uralleen tai punnitsevat erilaisia valintoja työelämän joskus tiukoissakin tilanteissa. Autat heitä tunnistamaan osaamisensa ja tekemään parhaat työnhakudokumentit sekä motivoit hyödyntämään monipuolisesti työnhaun kanavia. Työskentelyotteesi on ystävällinen ja tavoitteellinen: saat asiakkaidesi tilanteet edistymään.

Sinulla on intoa ja valmiudet valmentaa jäseniämme kahden kesken ja ryhminä. Olet valmis toteuttamaan ja kehittämään verkkovalmennuksia ja webinaareja sekä työnhakuun ja uraan liittyviä materiaalejamme. Verkkovalmennukset olemme rakentaneet itse, webinaareissa käytämme ulkopuolisia puhujia tai koulutamme niissä itse.

TARJOAMME SINULLE

 • mahdollisuuden kehittyä ura-asiantuntijana ja saada monipuolinen, vaihteleva tehtäväkuva
 • tilaisuuden olla aktiivisesti mukana kokeilukulttuurissa, jossa kehitetään uusia palveluja ja toimintatapoja
 • mahdollisuuden syventyä tekniikan ammattilaisten työuriin ja työmarkkinoihin

ODOTAMME SINULTA

 • kokemusta ohjaus- tai valmennustyöstä
 • osaamista modernista työnhausta ja rekrytointiprosesseista
 • sujuvaa digitaalisten työvälineiden käyttöä (Teams, Zoom ja Howspace)
 • tiimihenkistä, ratkaisukeskeistä ja tavoitteellista työskentelyotetta sekä taitoa toimia verkostoissa
 • kyvykkyys organisoida, noudattaa aikatauluja ja vetää projekteja on eduksi
 • hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, sujuvaa englannin kielen taitoa, muusta kielitaidosta on hyötyä
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • valmiutta työskennellä joskus toimistoajan jälkeen (tapahtumia ja webinaareja toteutetaan osin alkuillasta)

Tehtävät ovat perhevapaan sijaisuuksia ja ne alkavat keväällä 2021. Työsuhteiden ehdot ovat meillä kilpailukykyiset. Teemme jatkuvaa kehitystyötä ollaksemme hyvinvointia edistävä työpaikka. Työyhteisömme on tiivis ja toisistaan välittävä asiantuntijoiden porukka. Meihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.tek.fi/tekintoissa tai Instagramissa ja Twitterissä #TEKintöissä. Lisätitetoa löydät myös osoitteista www.tek.fi ja www.tektyokirja.fi.

Lisätietoja antavat HR-johtaja Kati Johansson, kati.johansson@tek.fi, puh. 09 2291 2226, uravalmentaja Eva Lindström, eva.lindstrom@tek.fi, puh. 09 2291 2245 (pe 8.1 klo 13-14 ja pe 15.1 klo. 9-10). ja uravalmentaja Minna Järvi, minna.jarvi@tek.fi, puh. 09 2291 2218 (ke 13.1. ja to 14.1. klo 10-11, ma 18.1. klo 14-15)

 

Hakuohjeet:

Korostamme toiminnassamme moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia ehdokkaita.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 19.1.2021.