Kaksi työnjohtajaa / tuotantoinsinööriä
Peab

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Haemme Oulun yksikköömme lisävahvistukseksi uusien työmaiden ja toiminnan laajenemisen johdosta kahta työnjohtajaa/tuotantoinsinööriä. Yksikkömme on noin 20 toimihenkilön ja 30-50 oman työntekijän paikallinen työyhteisö, jossa arvot, hyvä yhteishenki ja toisten kunnioittaminen ovat kulmakiviämme. Paikallisen toimintamme tukena on yhtiön toimintajärjestelmä ja vakaa konserni.

Tehtäviisi kuuluu työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun mukaisesti. Olet yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tai tuotantoinsinöörin tehtävistä ja vahva motivaatio kasvaa tehtävään.

Viimeinen hakupäivä 22.4.2018.

Yhteyshenkilö

Hannu Pesonen
Sähköposti: hannu.pesonen@peab.fi

 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1122922
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu