(Poistunut julkaisusta)

Kaksi toimistosiivoojaa Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Oletko illanvirkku tehopakkaus, joka etsii liikkuvaa ja itsenäistä vakityötä? Tässä on tilaisuutesi! Haemme nyt kahta

 

TOIMISTOSIIVOOJAA 

 

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen VANTAALLE, asiakkaamme tuotantolaitoksen toimistotiloihin. Tehtäväsi on huolehtia toimistotilan ja sosiaalitilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työtunteja viikossa kertyy 37,5 h ja työaikasi ovat iltaa, loppuen viimeistään klo 23. 

 

Luemme aiemman kokemuksen siivoustyöstä ehdottomasti eduksesi, mutta onnistumisen a ja o ovat reipas asenne työtä kohtaan ja halu tehdä laadukasta jälkeä. 

 

Tarjoamme sinulle vakityön palkkoineen ja lisäksi mahtavan työporukan. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme – katso esimerkiksi Katarzynan uratarina Youtubesta: https://youtu.be/2lIA3PxSwo8?list=PLkrsmFBeeCD8ssvtJmYUA0M3n_Fz5kLk9  

 

Kuulostaako hyvältä? Hae jo nyt! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tyypin heti kun hänet löydämme. 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry (at) lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta!