(Poistunut julkaisusta)

Kaksi tilintarkastuksen laadunvarmistuksen asiantuntijaa
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH)

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2018

Haluatko päästä vaikuttamaan siihen, että tilintarkastusten laatu Suomessa pysyy korkealla tasolla? Saada näköalapaikan tilintarkastukseen niin Suomessa kuin kansainvälisestikin? 

Tilintarkastuksen laadunvarmistuksen asiantuntijan tehtäviin kuuluu tilintarkastajien laadunvarmistusten kokonaisvaltainen ja itsenäinen hoitaminen, tilintarkastajien ohjaukseen ja valvontaan liittyvien asioiden valmistelu, toimialan koulutustilaisuuksissa kouluttajana toimiminen sekä kansainväliseen yhteistyöhön osallistuminen.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys tilintarkastukseen. KHT-tutkinnon suorittaminen ja/tai JHTT-tutkinnon suorittaminen sekä IFRS-osaaminen katsotaan hakijalle eduksi. Valtion virkamiehiltä vaadittavan molempien kotimaisten kielten taidon lisäksi arvostamme muuta kielitaitoa. Tehtävän hoitamista edesauttavat sujuva kirjallinen ja suullinen esitystaito sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan tilintarkastusalan kehittymiseen, joustavat työajat sekä melko tasaisena ympäri vuoden pysyvän työmäärän. Tule työskentelemään uusissa ja moderneissa toimitiloissamme ja nauti haastavista tehtävistä ammattitaitoisessa ja tavoitteisiinsa sitoutuneessa työyhteisössä!

Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan ja hae tehtäviin Valtiolle.fi:ssä viimeistään 20.4.2018.