(Poistunut julkaisusta)

Kaksi tietoturva-asiantuntijaa tietojärjestelmien kehittämiseen
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Tule mukaan tekemään työkalukehitystä tietoturvan näköalapaikalle. Pääset kanssamme kehittämään maailmanlaajuistakin mainetta niittäneen Kyberturvallisuuskeskuksen toimintaa ja vaikuttamaan tulevaisuuden tietoturvaratkaisuihin.

Haemme Liikenne- ja viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskukseen kahta tietoturva-asiantuntijaa tietojärjestelmien kehittämistehtäviin. 

Tehtävässä kehität olemassa olevia ja uusia työkaluja Kyberturvallisuuskeskuksen CERT-toiminnon käyttöön. Toteutat ketterin menetelmin ohjelmisto- ja järjestelmäkehitystehtäviä, joilla tuet keskuksen päivystystoiminnon päivittäisiä tarpeita. Tuet asiantuntijoita uusien työkalujen testaamisessa ja pilotoinnissa. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden järjestelmäkehittäjien ja CERT-toiminnon asiantuntijoiden kanssa.
 

Hakijalta odotamme
Odotamme sinulta osaamista tai omaksumiskykyä yhdestä tai useammasta teknologian osa-alueesta:

• Windows- ja Linux-ympäristöjen ylläpito ja keskitetty hallinta
• Ohjelmointikielet ja -ympäristöt (Python, JavaScript)
• DevOps (CI, bash, Docker)
• Lähiverkko-, palomuuri- ja muut tietoliikennetekniikat
• Verkkoliikenteen tai haittaohjelmien analysointi
• Virtualisointi- ja muut infraratkaisut

Sinulla on itsenäinen ja vastuullinen työote, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito sekä erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen taito.
Arvostamme kokemusta ketteristä projekteista ja ketterästä ajattelutavasta sekä kokemusta avoimen lähdekoodin ohjelmistojen kehittämisestä. Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutustaustan.
Tehtävään valittavan henkilön tulee olla Suomen kansalainen (Valtion virkamieslaki 7§). 
 

Tehtävän tiedot
Tehtävän kesto: Vakinainen
Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 2
Tehtävä alkaa: 4.5.2020 tai sopimuksen mukaan.
Hae viimeistään: 2.3.2020 klo 16:15
 

Palkkaukseen liittyvät tiedot
Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen. Tehtäväkohtainen palkanosa on 3857,02 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa (enimmillään 45 %).

Edut
Meillä on kehittämistä ja kehittymistä tukeva kulttuuri sekä monipuoliset henkilöstöedut kuten joustava työaika, kattava työterveyshuolto ja mahdollisuus tehdä töitä myös etänä. Vapaa-ajalla pääset nauttimaan liikunta- ja kulttuuriharrastuksista työnantajan tukemana. Päämäärillemme uskollisena tuemme joukkoliikenteen käyttöä työmatkapassin muodossa.
 

Yhteystiedot
Kristian Selén
Yksikönpäällikkö
0295 390 562

Toimipiste
Helsinki, Kumpula
Erik Palménin aukio 1
00560 Helsinki