(Poistunut julkaisusta)

Kaksi teknistä kiinteistönhoitajaa pk-seudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Me poistamme taloilta eräpäivän. Haluatko mukaan tiimiin? Meillä on nyt hakusessa


KAKSI TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Minkälaiset pestit on kyseessä? Toisessa tehtävässä sinulla on mahdollisuus työskennellä kiinteistöhoidon sisätöissä mielenkiintoisessa, aivan uudessa asuinkiinteistössä Pasilassa. Toiseen tehtävään kuuluu asuinkiinteistöjen sisätöitä useammassa osoitteessa Helsingissä ja Espoossa. Kerrothan hakemuksessasi kumpi tehtävä sinua kiinnostaa. Töitä tehdään kummassakin tehtävässä pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta toivomme myös valmiutta ilta- tai viikonlopputöihin tiukan paikan tullen. Halutessasi sinulla on päivystysmahdollisuus, jolloin saat päivytyskorvausta. Olemme liikkeellä tositarkoituksella, eli kummatkin tehtävät ovat kokoaikaisia, toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita.

 

Ketä etsimme? Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja parhaassa tapauksessa myös alan ammattitutkinto. Suoriudut itsenäisesti erilaisten kiinteistöjen teknisistä asuinkiinteistöjen kiinteistönhoitotehtävistä. Teet töitä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja työkavereidesi kanssa. Viihdyt hyvin asiakastyössä ja nautit siitä kun voit olla avuksi. Mahdollisuus päivystystyöhön on suureksi eduksi.

 

Mitä kannattaa valita L&T? L&T:ltä saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. L&T:läisenä sinule kuuluu tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta. Saat käyttöösi kelvot työlaitteet ja -välineet.
 
Kiinnostuitko? Mikäli monipuolinen työ talkkarina kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 15.12. mennessä nettisivujemme kautta. Älä kuitenkaan suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan talkkarin löydyttyä. Jäikö jokin mietityttämään? Palvelupäällikkö Egle Piirmets vastaa kysymyksiisi tehtävästä: egle.piirmets@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että hakemukset otamme vastaan rekrytointijärjestelmämme kautta.