(Poistunut julkaisusta)

Kaksi talotekniikkainsinööriä (LVI ja/tai S)
Skanska Talonrakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Haemme kahta talotekniikkainsinööriä Lahteen

Talotekniikkainsinöörinä työskentelet asunto- ja toimitilarakentamisen uudis- ja saneerauskohteilla Lahden alueella. Varmistat projektien sähkö- ja/tai LVI-töiden turvallisen ja laadukkaan toteutuksen, vastaten aikataulusta, resurssien hallinnasta ja tuloksesta. Tehtäviisi kuuluu muun muassa teknisten toteutusvaihtoehtojen vertailu sekä projektien teknisen ja taloudellisen toteutuksen valvonta. Toimit asentajien operatiivisena esimiehenä ja ohjaat alihankkijoita. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Lisäksi edustat työsi kautta Skanskaa tilaajille ja yhteistyökumppaneille. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Talotekniikka-yksikkömme toteuttaa hankkeita sekä omana tuotantona että projektinjohtourakointina: Tässä tehtävässä työskentelet ensisijaisesti oman tuotannon parissa omien asentajiemme kanssa. Älä kuitenkaan jätä hakematta, vaikka toivoisit työskenteleväsi projektinjohtourakoinnissa, sillä myös siellä on mahdollisuuksia. Tarjoamme kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. talotekniikka-, sähkö- tai LVI-insinööri)
  • riittävää suomen kielen taitoa
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 8.3.2020 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Osastopäällikkö Mika Laaksonen (p. 050 358 0385, mika.laaksonen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!