(Poistunut julkaisusta)

Kaksi siivoojaa toukokuuksi
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Katso lisää alta!  

 

Miltä kuulostaisi päästä tekemään merkityksellistä työtä ja kerätä samaan aikaan ekstra-kassaa? Tässä se on! Etsimme L&T: n talliin kesäkuuhun asti tuuraajia! Haemme kahta

 

SIIVOOJAA

 

Vantaalle. Kohteet sijaitsevat Tikkurilassa ja Vantaan lentokentän lähettyvillä. Kyseessä on tuuraus, eli työtä olisi tarjolla 5.6.2020 asti. Mikäli olet motivoitunut ja hoidat työsi kunnialla, voi sinulle olla vakipaikka täysillä tai pienemmillä tunneilla tallissamme tilanteen mukaan.

 

Kohtaat työpäiväsi aikana mahdollisesti asiakkaita, joten odotamme sinulta palvelualtista asennetta! Työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivous, yhdistelmäkoneajot (työnnettävät- ja ajettavat). Työajat tehtävässä ovat ma-pe klo. 6.00-22 välisenä aikana. Etsimme kokoaikaista ja osa-aikaista työntekijää. Tehtävästä maksetaan KIPA TES mukaista palkkaa.Työt pääsee aloittamaan heti!

 

Emme suinkaan odota sinulta kilometrin pituista listaa eri koulutuksista, mutta

 

- olisi suotavaa, että olisit jo kartuttanut kokemusta siivouksen parista tai omaat vastaavaa koulutustaustaa.

- Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden kanssa ja ymmärrät asiakaspalvelun päälle.

- Tärkeimpiä työkaluja tässä tehtävässä on I Can Do It!- asenne ja siivouspelisilmä. Olemme sitoutuneet asiakkaalle tekemään laadukasta jälkeä. Teet työsi siis parhaimmalla mahdollisella tavalla ja pidät huolta, että työsi laatu vastaa asiakkaamme toiveita.

- Persoonaltasi olet luotettava, tarvittaessa joustava sekä osaat toimia itsenäisesti. 

 

Entäs miksi sinun pitäisi myydä vapaa-aikaasi juuri meille? Me tarjoamme sinulle 

 

* Uudessa L&T: n roolissa olevan Palvelumestarin, joka toimii esimiehenäsi ja tsemppaa sinut parhaimpiin tuloksiin viikottain! 

* Henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa

* Henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit

* Meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi esimerkiksi koulutusmahdollisuudet 

* Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi! <3

 

Joko sormet hiipivät kohti HAE-painiketta? Antaa tulla vaan! Haluamme tavata sinut! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Jos jokin jäi vielä mietityttämään, saat lisätietoja kohteen Palvelumestarilta Anetelta arkisin ma-pe klo. 8-16 välillä puh. 050472 8287 tai voit ohjata kysymyksesi tähän osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, mutta varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta. 

 

Jos urapolku L&T: llä jäi kiinnostamaan, tsekkaa myös upea uratarina meidän Katarzynasta -> https://lassikko.lt.fi/uratarina-puolasta-suomeen-palvelupaallikoksi