(Poistunut julkaisusta)

Kaksi riskiasiantuntijaa tai juristia rahanpesun estämisen valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Tule tekemään valvontaa, jolla on vaikutusta!

Rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen valvonta on yksi Finanssivalvonnan operatiivisista painopistealueista vuonna 2019. Olemme organisoineet rahanpesun estämisen valvonnan omaksi toimistokseen ja vahvistamme nyt toimiston voimavaroja ja osaamista.

Haemme

KAHTA RISKIASIANTUNTIJAA TAI JURISTIA

rahanpesun estämisen valvonnan asiantuntijatehtäviin.

Vastaat valvottaviemme rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen ja asiakkaan tunnistamisen ja tuntemisen käytäntöjen tarkastamisesta ja arvioimisesta. Olet lisäksi mukana kehittämässä Finanssivalvonnan valvontatyön sisältöä ja alan sääntelyä. Erityisosaamisesi voi olla esimerkiksi juridiikan, liiketalouden, data- ja analyysimenetelmien tai tarkastusten alueelta. 

Sinulla on vankka kokemus asiakkaan tunnistamis- ja tuntemiskäytännöistä sekä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä. Pankkitoiminta on sinulle tuttua, ja olet suorittanut tehtävään soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon. Olet tavoitteellinen asiantuntija, joka etsii aktiivisesti parhaita ratkaisuja. Viestit ja argumentoit oleelliset asiat sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme haastavan ja motivoivan tehtävän. Pääset tekemään valvontaa jolla on vaikutusta yksittäisiin toimijoihin, finanssisektoriin ja laajemmin koko yhteiskuntaan. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi finanssimarkkinoiden eurooppalaisessa valvontaympäristössä sekä työskennellä finanssialan valvonnan ammattilaisten parissa. 

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja antaa osastopäällikkö Samu Kurri, p. 09 183 5247 tai samu.kurri(at)finanssivalvonta.fi.


Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 210, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA