(Poistunut julkaisusta)

Kaksi projekti-insinööriä (sähkösuunnittelu ja mekaaninen)
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 930 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Oletko tarkka, joustava ja nautit haasteellisista tehtävistä? Haemme kahta projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen sähkösuunnitteluun ja mekaaniselle puolelle. Tehtävät sijaitsevat Varkaudessa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan projekti-insinöörin tehtävissä sekä mahdollisuus osallistua projekteihin Stora Enson muilla tehtailla. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä kokemuksen ja kouluttautumisen kautta isojen projektien vetäjäksi, projektipäälliköksi.

Tehtäväkuvaus

Projekti-insinööri hoitaa asiakkaan Eforalta tilaamia toimeksiantoja, projekteja ja kunnossapitoon liittyviä muutostöitä. Hän vastaa vastuualueensa töiden tai erikseen sovittujen projektien suunnittelusta tai suunnitteluttamisesta ja toteutuksesta sovitussa aikataulussa.

Lisäksi projekti-insinööri tekee toimeksiantoihin liittyviä tarjouskyselyjä sekä hankintoja ja tarkastaa ostolaskujen oikeellisuuden. Hän vastaa, että töille hankittujen laitteiden laiterekisteri- ja varaosatiedot sekä käyttö- ja huolto-ohjeet saadaan toimittajilta ja viedään sappiin. Tehtäviin kuuluu myös asennusvalvonta ja käyttöönottotehtävä.

Tehtäviin sisältyy matkustamista pääosin kotimaassa.

Tehtävävaatimukset

Sähkösuunnittelun projekti-insinöörin tehtävään etsimme suunnitelmallista henkilöä, jolla on 3-5 vuoden kokemus sähkösuunnittelusta ja/tai projektoinnista ja asennusvalvonnasta. Lisäksi sinulla on kokemusta prosessisähköistyksestä ja sähkönjakelusta. Toivomme, että sinulla on kokemusta kustannusarvioiden laadinnasta ja luotettavuusvaatimusten huomioimisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa sähkövoimatekniikasta ja kykyä toimia haasteellisissa tehtävissä. Kokemus kartonki-, paperi-, sellu- tai kemianteollisuuden prosessilaitteista katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta myös hyvää englannin kielen taitoa, Alma-suunnittelujärjestelmän tuntemusta sekä MS Office ja AutoCAD -ohjelmien hallintaa. SAP-osaaminen katsotaan eduksi.

Mekaanisen puolen projekti-insinöörin tehtävään etsimme suunnitelmallista henkilöä, jolla on noin 3-5 vuoden kokemus mekaanisesta suunnittelusta ja/tai projektoinnista ja asennusvalvonnasta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa sekä kykyä toimia haasteellisissa tehtävissä. Kokemus kartonki-, paperi-, sellu- tai kemianteollisuuden prosessilaitteista katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta hyvää englannin kielen taitoa sekä SAP, MS Office ja AutoCAD 3D -ohjelmien hallintaa.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävistä antaa

Palvelupäällikkö Raimo Kostamo, puh. 040-5126705