(Poistunut julkaisusta)

Kaksi nuorisotyönohjaajan virkaa
Espoonlahden seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2020

Oletko kaikenlaisten ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva ja vuorovaikutteinen kirkon kasvatuksen ammattilainen? Tule meille töihin dynaamiseen pääkaupunkiseutulaiseen seurakuntaamme! Espoonlahden seurakunnassa on nyt haettavana KAKSI NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKAA edellisten, pitkäaikaisten, viranhaltijoiden siirryttyä uusiin tehtäviin. Virkojen vastuualueena on kouluikäisten lasten työ.

Espoonlahden seurakunnassa on n. 30 000 jäsentä, joita palvelee n. 70 hyvin motivoitunutta ammattilaista. Seurakuntamme on turvallinen hengellinen yhteisö ja pyrkii olemaan läsnä siellä, missä seurakuntalaisetkin ovat. Seurakunnassamme on tiimiorganisaatio, nuorisotyössä työskentelee 5 nuorisotyönohjaaja, 1 nuorisodiakoni ja johtava nuorisotyönohjaaja sekä 3 työalan pappia. Nuorisotyön tiimi kuuluu osana seurakunnan kasvatuksen tiimiin.

Avoinna olevat virat keskittyvät kouluikäisiin lapsiin ja heidän parissaan tehtävään työhön sisältäen kerhonohjaajien kanssa toimimista, leiri-, retki- ja kerhotoimintaa sekä laaja-alaisesti kasvatuksen tehtäviä. Tässä työssä pääset mukaan myös rippikouluvastuissa sekä verkostoitumaan alueen koulujen ja partiolippukuntien kautta. Toiseen virkaan kuuluu mahdollisesti myös alueen partiotyöstä vastaaminen, eli seppona toimiminen.

Etsimme tiimiimme kahta työntekijää, joilla on kyky kohdata erilaisia ihmisiä ja tulla kaikenlaisten lasten, nuorten ja aikuisten kanssa toimeen. Arvostamme ihmissuhde- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työhön ja päätöksentekoon tiukassakin paikassa. Me emme vieroksu hengellisyyttä ja arvostamme selkeää kristillistä identiteettiä katsomusten ja uskontojen moninaisella työkentällä. Musiikkiosaamisen, tietoteknisen perusosaamisen ja sosiaalisen median osaamisen sen monilla alustoilla sekä B-ajokortin katsomme eduksi.

Hakijoilla tulee olla kelpoisuus kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan (piispainkokouksen päätös nro 124, 1§ ja 2§). Palkkaus on (KirVESTES) vaativuusryhmän 502 mukainen (2346 - 2624 euroa) työkokemuksesta riippuen. Viroissa on kuuden kuukauden koeaika. Valittavien on oltava Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoituja jäseniä. Työhön valituilta edellytetään rikosrekisteriotteen (KL 6 luku 33 §) esittämistä.

Jätäthän hakemuksesi kirkon rekry-sivuille 15.05.2020 klo 12.00 mennessä. Kutsumme valitut haastatteluun 19.05.2020 (varaa koko päivä). Virat täytetään 17.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tiedusteluihin vastaa johtava nuorisotyönohjaaja Stella Björkholm p. 040 5337 808 tai stella.bjorkholm@evl.fi sekä kirkkoherra Jouni Turtiainen p. 050 4327 515 tai jouni.turtiainen@evl.fi Kysy rohkeasti, hae rohkeasti ja löydä paikkasi palvella Kristuksen kirkkoa Espoonlahdessa.