(Poistunut julkaisusta)

Kaksi myymäläleipomon esimiestä - Espoo
Leipomo Salonen

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020
Leipomo Salonen Oy on vuonna 1905 perustettu turkulainen perheyritys, jonka ydinosaamista on maistuvan ruokaleivän valmistus. Pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla leivomme sekä perinteiset tuotteet, että nykypäivän suomalaiseen ruokapöytään kuuluvat sämpylät ja palaleivät. Tuotevalikoimamme kattaa myös pitkot, wienerit, munkit ja suolaiset leivonnaiset. Yrityksen liikevaihto on noin 20 milj. €. Laadukkaat tuotteemme valmistamme noin 140 leipomoalan ammattilaisen voimin leipomossamme Turun Vähäheikkilässä sekä kahdessa myymäläleipomossamme: Citymarket Kupittaalla Turussa sekä Citymarket Jumbossa Vantaalla. Etsimme Leipomo Saloselle kahta esimiestaitoista myymäläleipomon vetäjää vuoden 2021 alussa avattaviin myymäläleipomoihin. Toinen tulee työskentelemään Sellon K-Citymarketissa ja toinen Ison Omenan K-Citymarketissa.
Työsuhde molempien kohdalla on vakituinen ja solmitaan suoraan Leipomo Salosen kanssa. Tehtävässäsi pääset vastaamaan leivontaprosessista, noin kymmenen hengen tiimin henkilöstöjohtamisesta sekä yksikön tuloksellisuudesta. Pääset tekemään myös kiinnostavia tuotekehitykseen liittyviä tehtäviä. Tehtävänkuvaa on mahdollista muovata joustavasti henkilökohtaisten ominaisuuksiesi ja osaamisesi mukaan, jotta pääset hyödyntämään vahvuuksiasi. Menestyt varmimmin, kun sinulla on alalle soveltuva tausta ja erinomaiset sosiaaliset taidot - johdat tiimiäsi laadukkaaseen tulokseen motivoiden ja ylläpidät sujuvaa vuorovaikutusta muiden yhteistyötahojen kanssa. Vastuunotto, rohkeus ja tavoitteellisuus ovat tehtävässä tärkeitä ominaisuuksia.
Tarjoamme sinulle mielekkään ja vastuullisen roolin, jossa pääset hyödyntämään vahvaa itsenäistä otettasi ja hyviä esimiestaitojasi. Leipomo Salonen on merkittävä, vakavarainen ja vastuullinen työnantaja, joka panostaa hyvään viestintäkulttuuriin, johtamiseen ja työtyytyväisyyteen. Meillä ehdotuksia kuunnellaan ja onnistumisesi tukena on koko organisaatio, aina vahvasta perehdytyksestä lähtien. Leipomo Salosella on pitkä kokemus vastaavissa pisteissä toimivista myymäläleipomoista. Työympäristöinä sekä Ison Omenan että Sellon K-Citymarketit ovat erinomaisia ja niillä on aktiivinen asiakasvirta.
Kaipaatko lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista? Keskustelemme kanssasi ilomielin! Ole yhteydessä Anne Suolankoon, puh. 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 10-15 välisenä aikana.
Lähetä tehtävään räätälöity hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin 4.9.2020 mennessä verkkosivulla kaislanet.eilakaisla.fi. Muistathan kohdistaa hakusi tähän tehtävään. Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja henkilövalinnat tehdään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.