(Poistunut julkaisusta)

Kaksi monipalvelutyöntekijää Säkylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019
Etsimme kahta MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ vahvistamaan tiimiämme Säkylään!

Monipalvelutyöntekijänä tehtäviisi kuuluu monipuoliset työtehtävät asiakaskohteessamme, kuten elintarviketeollisuuden matalapainepesut, ulkoalueiden ylläpidolliset työtehtävät sekä tarvittaessa avustavat siivoustyöt. Etsimme kahta työntekijää, toista kokoaikaiseen ja toista osa-aikaiseen työsuhteeseen. Pystymme tarjoamaan toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita sekä työjaksoja vain kesän ajaksi, joten mainitse työhakemuksessasi kumpi sinulle sopii paremmin.

Tässä tehtävässä et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai koulutusta, vaan etsimme tiimiimme hyvällä asenteella varustettuja ja työtä pelkäämättömiä tekijöitä. Koulutuksen ja kokemuksen sijaan edellytämme kaikilta hakijoilta asiakaspalvelutaitoja, tiimihenkisyyttä sekä hyvää peruskuntoa, sillä työ on fyysisesti kuormittavaa. 

Miksi ISS Palveluille kannattaa hakea? Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa vallitsee vahva "me"-henki. Kaikki työntekijämme tukevat toisiaan ja pyrkivät tarjoamaan asiakkaillemme maailman parasta asiakaspalvelua. Suurena yrityksenä ISS Palvelut pystyy tarjoamaan sinulle omaan elämäntilanteeseesi sopivaa työtä ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kouluttautua ja päivittää osaamistasi oman työsi ohella

Heräsikö kysyttävää? Laita meille sähköpostia rekrytointi@iss.fi.

Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Jätä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta 20.6.2019 mennessä. Älä kuitenkaan aikaile, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -