(Poistunut julkaisusta)

Kaksi maankäyttöinsinööriä
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Jyväskylän kaupunki hakee

KAHTA MAANKÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

tontit ja maanhallinta -palveluyksikköön vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2020 alkaen sekä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2020-30.11.2021.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn 11 hengen yksikössä, joka vastaa kaupungin maaomaisuuden hallinnasta ja isännöinnistä, maanhankinnasta, tonttien luovutuksesta ja markkinoinnista sekä muista maa- ja asuntopolitiikkaan liittyvistä tehtävistä. Lisäksi yksikkö vastaa kaupungin omistamien rakennusten purattamisesta, pilaantuneiden maiden puhdistuttamisesta ja yritystonttien esirakennuttamisesta.

Vakituisessa maankäyttöinsinöörin tehtävässä vastaat rakennusten purattamisesta ja pilaantuneiden maiden puhdistuttamisesta maanomistajan edustajana sekä pääset mukaan vaikuttamaan ja kehittämään työhösi liittyviä menetelmiä ja ratkaisuja. Osallistut myös tiimin muihin tehtäviin. Tehtävänkuvaus voi tarkentua valituksi tulevan henkilön erityistaitojen ja kiinnostuksen mukaan. Saat myös mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työsi mukana.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on maanmittaus- tai rakennusalan insinöörin (AMK tai YAMK) tai diplomi-insinöörin koulutus. Hakijalta edellytetään hyvää paineensietokykyä, itsenäistä ongelmanratkaisukykyä, vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä neuvottelutaitoja sekä aikaansaavaa työotetta. Eduksi luetaan rakennusalan tuntemus ja osaaminen sekä kokemus tonttien esirakennuttamisesta.

Määräaikaisessa maankäyttöinsinöörin tehtävässä hoidat omakotitonttien luovutusta ja markkinointia sekä määräalakauppojen ja viranhaltijapäätösten valmistelua. Osallistut monipuolisesti myös tiimin muihin tehtäviin. Tehtävänkuvaus voi tarkentua valituksi tulevan henkilön erityistaitojen ja kiinnostuksen mukaan. Saat myös mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työsi mukana.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan insinöörin (AMK tai YAMK) tai diplomi-insinöörin koulutus. Otamme huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Hakijalta edellytetään itsenäistä ongelmanratkaisukykyä, vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää paineensietokykyä, suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä aikaansaavaa työotetta. Tehtävässä luetaan eduksi viestintä- ja markkinointitaidot, taitto-ohjelmien osaaminen sekä kokemus kunnan maapoliittisten tehtävien hoidosta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävät alkavat 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa.

Katso tehtävän lisätiedot ja jätä hakemuksesi 25.9. klo 14 mennessä:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kaksi-maankayttoinsinooria-jyv-53-34-20/

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.