Kaksi lehtoria

Laurea-ammattikorkeakoulu
Tietoa tehtävästä

Haemme Laureaan Tikkurilan kampukselle

kahta lehtoria määräaikaisiin työsuhteisiin:
Hoitotyön lehtori, määräaikainen 1.8.2021 – 31.12.2022.
Terveydenhoitotyön lehtori, määräaikainen 1.8.2021 – 31.12.2021.


Lehtorin tehtäviä Laureassa ovat opetus-, aluekehitys- ja tutkimus- ja kehittämistyö, mukaan lukien opinnäytetöiden ja harjoittelujen ohjaus. Lehtorina pääset mukaan monialaiseen yhteistyöhön, opetuksen ja osaamisen kehittämiseen ja verkostoyhteistyöhön kansallisesti ja kansainvälisesti.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä terveydenhoitajan / sairaanhoitajan koulutusta ja laaja-alaista osaamista pitkäaikaissairaanhoitotyöstä. Tehtävä edellyttää kykyä opettaa monialaisesti sosiaali- ja terveysalan koulutuksissa suomen- ja englanninkielellä. Työssä vaaditaan digitaalisten työtapojen hallintaa sekä verkkopedagogista osaamista.

Arvostamme opiskelijalähtöistä työotetta, palveluhenkisyyttä, ammatillista kasvua tukevaa ohjausosaamista, ammattikorkeakoulukokemusta sekä vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Toimintatapamme edellyttää halua olla mukana monialaisessa ja työelämäläheisessä opetus- ja kehittämistyössä (LbD). Kiinnostus alan tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan on suotavaa.

Eduksi katsomme

  • työkokemuksen pitkäaikaissairaan potilaan tai ikääntyneen hoitotyöstä /

kokemusta neuvolatyöstä

  • haavahoidon ja / tai syöpää sairastavan potilaan hoidon osaamisen
  • työkokemuksen hoitajavastaanotolla / terveyskeskustyössä
  • kokemuksen projekti- / hanketyöstä
  • kokemuksen englannin kielellä opettamisesta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävänkuvan motivoituneessa ja innostuneessa tiimissä. Meille Laureassa on tärkeää, että voit kehittää omaa osaamistasi ja pääset vaikuttamaan työsi sisältöön.

Tehtävien ensisijainen toimipiste on Tikkurilan kampus, mutta tehtävät edellyttävät liikkumista Laurean eri kampusten välillä. Työsuhteiden ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Lehtorin kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaiset.

Lisätietoja tehtävistä antaa kehittämispäällikkö Heli Karjalainen, p. 040 6308059, 6.4 ja 8.4. klo 11.00 – 12.00 sekä 12.4.2021 klo 8.00 – 9.00.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 15.4.2021

Rekrytoinnin ensimmäisessä vaiheessa käytämme videohaastattelua ja varsinaiset haastattelut pidetään 23.4. ja 26.4.2021.

Hae hoitotyön lehtorin tehtävään tästä linkistä: Hoitotyön lehtori

Hae terveydenhoitotyön tehtävään tästä linkistä: Terveydenhoitotyön lehtori

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 15.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta