(Poistunut julkaisusta)

Kaksi kunnossapitoasentajaa (sähkö-/automaatio ja mekaaninen)
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme kymmenellä paikkakunnalla Suomessa noin 1000 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Oletko ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä ja halukas oppimaan uutta?

Haemme nyt kahta kunnossapitoasentajaa (sähkö-/automaatio ja mekaaninen) Eforalle Imatran tehtaiden voimalaitoksen alueelle.

Tehtäväkuvaus

Sähkö-/automaatiopuolen kunnossapitoasentajana hoidat itsenäisesti sähkö- ja automaatiolaitteiden kunnossapito-, ennakkohuolto- ja korjaustehtäviä.

Mekaanisena kunnossapitoasentajana huolehdit ja toteutat itsenäisesti mekaanisten laitteiden vianhaku-, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystöitä.

Molemmissa tehtävissä raportoit työt kunnossapidon tietojärjestelmään (SAP) ja osallistut tuotantoprosessin sekä kunnossapidon kehitykseen yhdessä asiakkaan kanssa. Toimintaasi ohjaavat asiakaslähtöisyys ja turvalliset toimintatavat.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sähkö-/automaatioasentajan tai koneasentajan perustutkintoa ja aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Sähkö-/automaatiopuolen kunnossapitoasentajan tehtävässä katsomme eduksi myös automaatiojärjestelmien ja Siemens-logiikoiden tuntemisen.

Arvostamme teknisten dokumenttien lukutaitoa ja SAP-kunnossapitojärjestelmän hallintaa. Odotamme lisäksi turvallisuuden huomioimista osana työtäsi.

Kiinnostuitko? Haethan tehtäviä 31.8. mennessä.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kunnossapitopalvelupäällikkö, Pertti Pulkkinen, p. 0400 988 823