Kaksi koordinaattoria koulutuksen digitalisaation palveluihin

CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy
Tietoa tehtävästä

Haluatko olla osana varmistamassa, että Suomi pysyy kehityksen kärjessä?

Etsimme joukkoomme kahta kokenutta asiantuntijaa kehittämään koulutuksen ja opetuksen palveluitamme sekä fasilitoimaan kehittämistyötä valtakunnallisella toimintakentällä.

Koordinaattorina toimit pääasiallisesti korkeakoulutuksen parissa mutta toisen koordinaattorin työtehtäviin kuuluu laajasti myös toisen asteen koulutukseen liittyvät asiat. Toteutamme toimeksiantoja pääasiassa opetus- ja kulttuuriministeriölle ja korkeakouluille mutta myös laajemmin koulutustoimijoille ja valtionhallinnolle.

Työtehtäviin voi sisältyä mm:

  • koordinaatiotehtäviä asiakasprojekteissa ja palveluissa
  • asiantuntijaverkostojen koordinointia ja työn fasilitointia
  • selvitystehtäviä sekä tilannekuvien välittämistä
  • sidosryhmäviestintää ja yhteistyöverkostojen ylläpitoa
  • tapahtumien esim. työpajojen ja webinaarien valmistelemista

Koulutuksen toimialan, koulutusorganisaatioiden sekä digitaalisten koulutuksen, opetuksen ja oppimisen palveluiden sekä opintohallinnon tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävät edellyttävät hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja, ongelmanratkaisu- ja yhteistyökykyä sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Mikäli sinulla on kokemusta mm. opiskelun kansainvälistymisestä, identiteetinhallintaratkaisuista, opiskelijavalinnoista tai arkkitehtuuriasioista, on siitä etua tehtävien suorittamisessa.

Toimitilamme Espoon Keilaniemessä ovat modernit ja meillä on kattavat henkilöstöedut mukaan lukien joustava etätyömahdollisuus, tällä hetkellä työskentelemme kuitenkin luonnollisesti etänä. Tulevat työkaverisi ovat motivoituneita alansa vankkoja asiantuntijoita, jotka kaipaavat vahvistusta tiimeihinsä!

Osoitathan kiinnostuksesi lähettämällä hakemuksen ja kertomalla lisää osaamisestasi sekä itsestäsi. Työtehtäviä täsmennetään tarkemmin tehtävään valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Lähetä hakemuksesi 23.4.2021 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 23.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat kehityspäälliköltä: Jukka Kohtanen, jukka.kohtanen@csc.fi, p. +358 503 075 506

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta