(Poistunut julkaisusta)

Kaksi kokoaikaista siivoojaa Ulvilaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019
Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct. ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys, jossa yhdistyvät pienen yrityksen asenne ja suuren yrityksen varmuus.

Etsimme nyt kahta SIIVOOJAA uuteen asiakaskohteeseemme Ulvilaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Työtehtäviisi kuuluu uuden asiakaskohteemme ylläpitosiivoukset toimisto- ja teollisuusympäristössä. Työ on pääasiassa toimistojen ja sosiaalitilojen siivousta, mutta välillä siivottavia alueita on myös teollisuuden puolella. Työaika on maanantaista perjantaihin aamu- tai iltavuorossa. Aamuvuoro on kello 6-14 ja iltavuoro 12-20, mainitsethan hakemuksessasi työskenteletkö mieluummin aamu- vai iltavuorossa. Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja vakituisia.

Edellytämme kaikilta hakijoilta aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä sekä suomen kielen puhe- ja ymmärtämistaitoa. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Etsimme tiimiimme henkilöitä, jotka haluavat ylittää asiakkaamme odotukset joka päivä. 


ISS Palveluilla korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta sekä asiakaspalvelua. Haluamme, että jokainen työntekijämme saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Kannustamme henkilöstöämme esimerkiksi kulttuuri- ja liikuntaeduilla ja tarjoamme työntekijöillemme kattavan koulutusportaalin. 


Jos haluat tehdä työtä, jossa pääset luomaan asiakkaille unohtumattomia palvelukokemuksia ja ylittää heidän odotuksensa lähetä sähköinen hakemuksesi meille osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaikaa on 14.7.2019 saakka. Työ alkaa elokuussa 2019.


 ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/- ISS on savuton työpaikka -