(Poistunut julkaisusta)

Kaksi kesätyöntekijää aulapalveluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

L&T tarjoaa tänäkin vuonna yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea! Kesärekryt pyörähtävät käyntiin N-Y-T!  Temme vastuullista työtä paremman huomisen puolesta ja etsimmekin tiimiimme kesälomien tuuraajiksi kaksi reipasta ja innokosta

 

AULAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ VANTAALLE JA HELSINKIIN

 

Vakituisten siivoojien kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka reippaille ja vastuullisille lomasijaisille. Tehtäviisi kuuluu pyörittää aulapalvelua aurinkoisella asiakaspalveluasenteella - eli neuvoa ja palvella asiakkaita palvelutiskillä. Työhön kuuluu myös postitustehtävät, joten näppäryys ja organisointikyky ovat valttikorttejasi tehtävässä. Maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

 

Meillä et tarvitse 100-vuoden työkokemusta, sillä 

edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta - eli kykyä tarttua töihin reippaalla asenteella. Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkistä asennetta ja riittävää englannin kielen taitoa. Muista kielistä on toki etua. Tehtävässä pärjätäksesi, tulisi sinulla olla perus IT-taidot kunnossa - eli hallitset vähintään tyypillisimmät tietokoneohjelmat. 

 

Pidämme sinusta huolen ja tarjoamme sinulle  

vastuullisen työnantajan yli 100-vuoden kokemuksella. Meillä tehdään töitä paremman huomisen puolesta! Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön , sekä pääset osaksi mahtavaa työyhteisöä. Takaamme sinulle kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön, jotta työsi tulos olisi paras mahdollinen. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa! 

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi kesätyöpaikka?

Jos mielenkiintosi heräsi, kerrothan meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian nettisivujemme kautta oheisesta linkistä! Ilmoitathan hakemuksessasi, millä ajanjaksolla olisit parhaiten käytettävissämme. Rekrytointiprosessi toteutetaan tässä tehtävässä osittain videohaastattelun avulla. Videon voit kuvata vaikka suoraan älypuhelimella tai tietokoneella. Videon voi kuvata useaan otteeseen. Tarkemmat ohjeet videon kuvaamiseen lähetetään niille hakijoille, jotka etenevät videohaastatteluvaiheeseen.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!