(Poistunut julkaisusta)

Kaksi iltasiivooja Poriin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Nukutko mielelläsi pitkään aamuisin ja olet virkeimmilläsi iltaisin? 

Etsimme PORIIN kahta ammattitaitoista ILTASIIVOOJAA  vakituiseen työsuhteiseen.


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteessamme myymäläympäristön monipuolisista tehtävistä osana tiimiämme. Työt vaihtelevat myymälän ylläpitosiivouksesta aina avustaviin tehtäviin kuten tiskaukseen ja lasikkojen puhdistukseen. Työaika sijoittuu iltoihin klo 16-24 väliin ja työtunteja kertyy 5-7 h päivässä ja 30-35h viikossa.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tehtävään soveltuva tutkinto ja aikaisempi kokemus myymäläsiivouksesta katsotaan eduksesi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä suomen kielellä.

Me ISS Palvelut tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin tueksesi. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Korostamme työssämme asiakaspalvelua sekä työturvallisuutta, jotta odotukset ylittyvät myös oman tiimin keskuudessa.

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai oheisesta linkistä. Hakuaikaa on 15.3.2019 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

ISS Palvelut on maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, joka työllistää tällä hetkellä Suomessa noin 8000 työntekijää. ISS Palvelut toimivat osana ISS-konsernia, jonka maailmanlaajuisesti suurimpia arvoja ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu, joiden mukaisesti tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin vastaavia kokonaispalveluratkaisuja. Tutustu ISS palveluihin lisää osoitteissa www.iss.fi, www.issworld.com.


Olemme myös Facebookissa www.facebook.com/duunISSaISSSuomi sekä LinkedInissä https://www.linkedin.com/company/iss-palvelut

- ISS on savuton työpaikka -