(Poistunut julkaisusta)

Kaksi huoltoasentajaa: Oulu-Kemi ja Imatra-Lappeenranta seuduille
Sarlin Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haemme kahta huoltoasentajaa paineilmajärjestelmien kunnossapito- ja asennustehtäviin Oulu/Kemi ja Imatra/Lappeenranta seuduille

Tehtävässä hoidat itsenäisesti asiakkaidemme paineilmakompressorien ja jälkikäsittelylaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustöitä.

Toivomme Sinulta kokemusta teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta, erinomaista asiakaspalveluasennetta ja joustavuutta. Arvostamme  järjestelmällisyyttä ja englannin kielen taitoa. Olet halukas liikkuvaan työhön ja olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn kentällä, oman toiminnan tehokkaaseen suunnitteluun ja hallintaan sekä sopimaan huoltoajoista asiakkaiden kanssa.

Tärkeä osa työtäsi on tehtyjen toimenpiteiden raportointi ja kehitysehdotusten esittely asiakkaalle. Omaat tietotekniset perustaidot ja pystyt raportoimaan työt suoraan toiminnanohjausjärjestelmäämme.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän palveluorganisaatiomme osana, alan parhaat ammattilaiset tueksesi sekä hyvät työsuhde-edut. Työ tapahtuu pääasiassa Oulu-Kemin tai Imatra-Lappeenranta alueilla, mutta tarpeen mukaan myös muualla.

Lisätiedot ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Matti Ruuska puh. 050 472 8855. Yhteydenotot puhelimitse klo 13-15 välisenä aikana.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi 15.11.2018 mennessä osoitteeseen matti.ruuska@sarlin.com. Hae heti, tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.