Kaksi HR-asiantuntijaa
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021
Sykkiikö sydämesi laadukkaiden HR-palveluiden tuottamiselle? Kiinnostaisiko sinua työskentely vastuullisessa yrityksessä, jonka toiminnan kulmakiviä ovat hyvinvoivat ihmiset sekä kestävä kehitys? Etsimme nyt HR-palvelukeskukseemme Vantaalle kahta asiantuntevaa tiimipelaajaa työskentelemään monipuolisissa ja kehittyvissä tehtävissä. Työtehtävät ovat määräaikaisia sijaisuuksia, joista toinen on kestoltaan 30.4.2022 ja toinen 31.12.2022 asti. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen Caverin joukkoon! 

Molemmissa tehtävissä työskentelet nimettyjen liiketoimintaryhmien asiantuntijana, tukien esimiehiä ja henkilöstöä jokapäiväisissä HR-asioissa. Huolehdit vastuualueesi HR-prosessien, kuten rekrytointilupien, palkkausten ja työsuhdemuutosten läpiviemisestä henkilöstötietojen ja -prosessien hallintajärjestelmässä, Workdayssa. Lisäksi olet vahvasti mukana yhtiötasolla joko rekrytointiin ja työnantajamielikuvaan tai kouluttamiseen ja kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Riippuen siitä, kumpaan osa-alueeseen painottuvassa positiossa työskentelet, vastuisiisi kuuluvat joko esimerkiksi kesärekrytointiprosessistamme huolehtiminen sekä työnantajamielikuvaan ja rekrytointikumppaniyhteistyöhön liittyvät tehtävät tai vaihtoehtoisesti koulutusjärjestelmien hallinnointi sekä koulutusten ja henkilöstötutkimuksemme koordinointi. Kansainvälisessä Caverionissa toimenkuvaasi sisältyy myös erilaisten globaalien HR-ohjeistusten, -toimintamallien sekä -prosessien kehittämistä ja jalkauttamista.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja koko ajan kehittyvän tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä avoimessa ja asiantuntevassa HR-tiimissä. Meillä on avoin ja kaikki arvostava ilmapiiri. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy muutaman vuoden ajalta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta. Sinulla on hyvät IT-taidot ja hallitset Workdayn perusteet. Katsomme eduksi hyvät raportointitaidot sekä Workdayn laajan osaamisen.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja palveluhenkistä työotetta sekä muutosketteryyttä. Nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä sekä vaihtelevista tilanteista, samalla kun hoidat rutiinitehtävät tarkasti ja huolellisesti. Hyvät viestintätaidot ja ratkaisukeskeisyys ovat vahvuuksiasi, ja koulutat mielelläsi henkilöstöä vastuualueitasi koskevissa asioissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 10.3.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi, oletko ensisijaisesti kiinnostunut rekrytointiin ja työnantajamielikuvaan vai kouluttamiseen ja kehittämiseen painottuvasta positiosta. Mainitsethan myös kumman pituinen työsuhde sopii tilanteeseesi paremmin. 

Lisätietoja tehtävistä antaa Tuuli Kraatz, p. 050 463 6938, ke 3.3.2021 klo 10-11 ja to 4.2.2021 klo 14.30-15.30. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 0405305599 sekä sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. #LI-TN1
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428450
  • Tehtäväalue: HR, Konsultointi, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa