(Poistunut julkaisusta)

Kaksi henkilöstösihteeriä Aalto-yliopistoon
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019
Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä yli 4000, joista lähes 400 on professoreja. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Haemme nyt Aalto-yliopiston Perustieteiden korkeakouluun Otaniemeen

KAHTA HENKILÖSTÖSIHTEERIÄ

Oletko kiinnostunut monipuolisista henkilöstöhallinnon tehtävistä kansainvälisessä työympäristössä yhteiskunnallisesti merkittävässä organisaatiossa? Haemme nyt uusia kollegoja koulumme osaavaan HR-tiimiin. Työpisteet sijaitsevat Otaniemen vauhdilla kehittyvällä kampuksella erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.

1. paikka: henkilöstösihteeri Tietotekniikan laitokselle. Tehtävä alkaa 1.12.2019, ja kestää 30.11.2020 saakka.
2. paikka: henkilöstösihteeri Neurotieteen ja Lääketieteellisen Tekniikan laitokselle. Tehtävä alkaa 1.1.2020, ja kestää 30.6.2020 saakka.

Tehtäväsi

Henkilöstösihteerinä tärkeimpiä tehtäviäsi ovat henkilöstön tuki työsuhteen eri vaiheissa, työsuhteen hallinnollisten asioiden hoitaminen, henkilöstön kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvä tuki sekä HR-prosessien kehittäminen yhdessä muun HR-tiimin kanssa. Työssäsi esimerkiksi laadit työsopimuksia, avustat henkilöstöä vaikkapa poissaoloihin liittyvissä kysymyksissä ja perehdytät uusia aaltolaisia. Henkilöstösihteerinä pääset käyttämään pilvipohjaista Workday-järjestelmää, jonka Aalto-yliopisto on ottanut käyttöönsä tänä keväänä ensimmäisenä yliopistona Euroopassa.

Osaamisesi

Henkilöstösihteerin tehtävä kansainvälisessä, akateemisessa työyhteisössä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista kielitaitoa suomeksi ja englanniksi sekä tehtävään soveltuvia opintoja. Tutkintosi ei tarvitse olla valmis, vaan tehtävä sopii hyvin esimerkiksi alaan liittyvää tutkintoa suorittavalle opiskelijalle.

Uuden henkilöstötietojärjestelmämme myötä myös hyvät tietotekniset taidot ja kiinnostus tietojärjestelmiä kohtaan ovat tarpeen. Kokemus asiakaspalvelutyöstä on tässä tehtävässä valtti, ja eduksi on myös aiempi kokemus HR-tehtävistä.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työpäivät ovat vaihtelevia ja tehtävät monipuolisia, mikä edellyttää hyviä organisointitaitoja ja kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Työssäsi tulet tekemään tarkkuutta vaativia tehtäviä itsenäisesti, joten arvostamme myös huolellista ja oma-aloitteista työtapaa.

Kiinnostuitko?

Meillä pääset työskentelemään kiinnostavassa opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tekemässä ja kehittämässä HR-palveluita ammattitaitoisessa porukassa, sekä opetella modernin HR-tietojärjestelmän saloja. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen. Työajat ovat joustavat ja tehtävän palkkaus yliopistojen työehtosopimuksen mukainen.

Jos kiinnostuit, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian ja viimeistään sunnuntaina 27.10.2019, ks. www.aalto.fi/fi/avoimet-tyopaikat. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hakemusten perusteella kutsumme osan hakijoista ensin videohaastatteluun.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Lauraan tai Nooraan, he antavat sinulle mielellään lisätietoja:

Tietotekniikan laitoksen tehtävä, HR-koordinaattori Laura Kuusisto-Noponen, p. 050 341 0145, etunimi.sukunimi@aalto.fi

Neurotieteen ja lääketieteellisen tekniikan laitoksen tehtävä, HR-koordinaattori Noora Koskivaara, p. 050 447 7742, etunimi.sukunimi@aalto.fi (ei tavoitettavissa 14.-18.10)

aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity