(Poistunut julkaisusta)

Kaksi henkilöstöasiantuntijaa
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Etsimme keskustakampuksen HR-lähipalvelutiimiin kahta HENKILÖSTÖASIANTUNTIJAA.

Henkilöstöasiantuntijana työskentelet keskustakampuksen tiedekuntien johdon ja esimiesten luotettuna kumppanina monipuolisissa henkilöstöpalveluiden tehtävissä. Olet kiinteästi mukana oman asiakastiedekuntasi henkilöstösuunnittelussa, rekrytoinnissa sekä työhyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden kehittämisessä ja tukemisessa. Vastaat mm. tiedekunnan apulaisprofessoreiden ja professoreiden rekrytointien laadukkaasta ja asiantuntevasta tuesta aina tehtävän määrittelystä valitun henkilön kanssa käytäviin neuvotteluihin ja asettautumiseen asti. Teet tiivistä yhteistyötä tiedekunnan johdon ja esimiesten kanssa, kuin myös tiedekunnan työsuhdeasioita hoitavan henkilöstökoordinaattorin ja muiden yliopistopalveluiden kollegoiden kanssa. Osallistut aktiivisesti tiedekunnan henkilöstöasioiden kehittämiseen ja hoidat tarvittaessa myös muiden kuin oman vastuutiedekuntasi asioita.

Sinusta

Olet itsenäinen ja monipuolisen työkokemuksen omaava henkilöstöasioiden ammattilainen. Olet innostunut ja kehitysmyönteinen ja sinulla on asiantuntijatehtävässä tarvittava vastuullinen ja vakuuttava työskentelyote. Työskentelemme henkilöstöpalveluissa asiakaslähtöisesti ja yhteistyöhön pohjaavalla otteella, ja toivomme samaa asennetta myös sinulta. Arvostamme haluasi tutustua asiakasyksikkösi toimintaan ja henkilöstöön, kykyäsi kuunnella signaaleja tarkalla korvalla ja osallistua yksikön toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Tehtävässä olet jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakasyksikön johdon, esimiesten ja avoimiin tehtäviin hakevien kandidaattien kanssa. Odotammekin sinulta hyviä yhteistyö-, viestintä- ja esiintymistaitoja, suomen lisäksi vähintään englanniksi. Sujuvasta ruotsin kielen taidosta on hyötyä. Arvostamme ratkaisukeskeistä, asiakaspalveluhenkistä ja positiivista otetta työhön. Hyvät edellytykset tehtävään antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Miksi meille?

Helsingin yliopistossa pääset osaksi kiehtovaa ja ainutlaatuista asiantuntijaorganisaatiota. Työskentelemme henkilöstöpalveluissa 120 ammattilaisen voimin yhteisten tavoitteiden eteen ja olemme ylpeitä panoksestamme yhtenä huippututkimuksen ja opetuksen mahdollistajana.

Oma tiimisi keskustakampuksella koostuu henkilöstöpäälliköstä ja n. 15 osaavasta kollegasta, jotka vihkivät sinut muiden mukana sisään työtehtäviisi. Saat hienon mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisessa ja kansainvälisessä ympäristössä, paraatipaikalla Helsingin keskustassa. Töitä meillä sinulle riittää, mutta huolehdimme hyvinvoinnistasi mm. kattavan henkilöstökoulutuksen, työterveyspalveluiden ja edullisten ja monipuolisten UniSportin palveluiden avulla. Tarjoamme myös joustoja työskentelyyn arkesi helpottamiseksi, elämäntilanteesi mukaan.

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 26.2.2018. Voit täyttää kaikki tietosi suoraan järjestelmään tai vaihtoehtoisesti liittää mukaan CV:n. Helsigin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR –portaalissa.

Toinen tehtävistä on vakituinen, toinen määräaikainen 31.1.2020 asti. Täytämme molemmat tehtävät kuuden kuukauden koeajalla.

Lisätietoja tehtävistä antaa henkilöstöpäällikkö Tiina Väisänen, p.02941 51390, tiina.vaisanen@helsinki.fi.

 

#wearehelsinkiuni  #helsinkiunicareers

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen, kaupungistumiseen, Itämeren suojeluun ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä.