(Poistunut julkaisusta)

Kaksi hankehallinnon projektipäällikköä
Jyväskylän yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Jyväskylän yliopiston 2500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.


Haettavana on
Kaksi hankehallinnon projektipäällikön tehtävää alkaen 1.4.2020 (tai sopimuksen mukaan)  toistaiseksi.


 Projektipäällikkö työskentelee tiiviisti yhteistyössä hankkeiden vastuullisten johtajien, yliopistopalveluiden eri vastuualueiden, yliopiston yksiköiden, sekä rahoittajien kanssa. Työtehtäväsi ovat monipuoliset ja pääset haastamaan itseäsi. Projektipäällikön tehtäviin kuuluu tutkimushankkeille tarjottavien projektipäällikköpalveluiden käynnistäminen. Tehtäviin kuuluu projektihallintaan liittyvien tehtävien ja työkalujen kehittäminen yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.   


Projektipäällikkö neuvoo ja tukee isompien hankkeiden vastuullista tutkijaa projektinhallintaan liittyvissä kysymyksissä. Toimit projekteissa kontaktihenkilönä yliopiston eri palveluihin, neuvot tutkijaa rahoitusehtoihin liittyvissä kysymyksissä ja autat hankkeen käytännön toteutuksessa. Tehtävänäsi on tukea Jyväskylän yliopiston koordinoimien tutkimushankkeiden onnistumista. Projektipäällikkönä hoidat projektien hallinnon hankkeen sopimusvalmisteluista loppuraportointiin yhteistyössä hankkeen vastuullisen johtajan, hankkeen konsortion ja rahoittajien kanssa. Olet omalta osaltasi varmistamassa tutkimushankkeen onnistumista mukaan lukien projekteihin liittyvä viestintä ja yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa, projektien hallinnollisen elinkaaren aikataulutus ja siitä huolehtiminen, asiakirjojen dokumentaatio sekä raportointiin liittyviä tehtäviä yhteistyössä talouspalveluiden kanssa.


Olet proaktiivinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Henkilönä olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia ja työskentelet systemaattisesti ja analyyttisesti. Osaat hyödyntää työssäsi eri tietolähteitä sekä jakaa ja tulkita erilaisia rahoittajien ehtoja akateemisille toimijoille.


Odotamme sinulta:


-       soveltuvaa korkeakoulututkintoa


-       kokemusta tutkimushankkeiden hallinnosta


-       hyvää suomen ja englannin kielen taitoa


-       valmiutta toimia verkostoyhteistyössä


-       viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja


 


Eduksi katsomme:


-       valmiutta nopeasti vaihtuviin työtehtäviin


-       yliopistotoiminnan tuntemus


-       kokemus tutkimustyöstä 


Pääset osaksi innostavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Lisäksi ohjattu taukoliikunta antaa työhösi energiaa. Liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön tukee työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.


Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu muun henkilöstön vaativuustasolle MV09. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on noin 3 500 – 3 700 euroa, riippuen aiemmasta osaamisestasi kokemuksestasi.


Tehtävään ensimmäistä kertaa valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Sanna Ahoniemi 4.3.klo 10.00 - 15.00 ja 11.3. klo 11.00 - 16.00, puh. 040 805 4853, sanna.m.ahoniemi@jyu.fi


Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää: 


1) Hakemus
2) Motivaatiokirje
3) RecRight -videohaastattelu. Klikkaa tätä linkkiä ja vastaa kysymyksiin RecRight -järjestelmässä.

HUOM! KOHDAT 1-2 TÄYDENNETÄÄN SAIMA-JÄRJESTELMÄSSÄ, KOHTA 3 RECRIGHT-JÄRJESTELMÄSSÄ.


Hakemus tulee jättää viimeistään 15.3.2020 sähköisellä hakulomakkeella.