(Poistunut julkaisusta)

Kaksi erityisluokanopettajaa, Viherlaakson koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Haemme erityisluokanopettajaa hoitamaan virkaa opetusmuodossa, jossa oppilailla on sopeutumisen ja tunne-elämän vaikeuksia. Luokkataso: 1-6.

Koulun nimi ja osoite:
Viherlaakson koulu (alakoulu)
Kievarinraitti 3
02710 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisluokanopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Viherlaakson alakoulussa toimitaan työpareina ja käytetään samanaikaisopetusta aktiivisesti. Joustavissa opetusjärjestelyissä oppilaat jaetaan tasonsa mukaisiin ryhmiin ja erityisluokanopettajalta edellytetään kykyä toimia joustavien prosesseissa aktiivisena toimijana. Erityisluokanopettajalta edellytetään hyviä taitoja tukea erilaisten oppilaiden henkilökohtaista oppimispolkua.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä nähdä erityisluokanopettajan perustehtävän monipuolisuus ja rooli työyhteisön jäsenenä. Tehtävässä tulee olla puhejudon ja fyysisenrajoittamisen koulutus.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme:
Hakijan monitaitoisuus ilmaisun alueella sekä ICT - taidot ovat tärkeitä. Hakijan aikaisempi kokemus työparityöskentelystä ja vahvuusalueidensa hyödyntämisestä koko työyhteisössä katsotaan arvokkaaksi asiaksi. Arvostamme hakijan kokemusta Sope - oppilaiden kanssa työskentelystä ja joustavien opetusjärjestelyjen käytöstä aktiivisesti. Arvostamme taitoja kuvataiteen, kätten taitojen ja erilaisen ilmaisutaiteen aloilla.


Erityisluokanopettajan virka Viherlaakson koulussa. Viherlaakson koulu on yhtenäinen peruskoulu ja toimii kahdessa rakennuksessa. Koulu sijaitsee vehreässä Viherlaaksossa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Alueella on monipuolinen rakennuskanta, paljon vihreitä metsiä ja järvi aivan koulun läheisyydessä.
Viherlaakson koulussa on 380 oppilasta ja talossa työskentelee n. 50 aikuista. Koulu on pääosin kaksisarjainen luokilla 1 - 6. Koulussa on kolme erityisopetusryhmää. Rakennus on saneerattu 2006 .

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).