(Poistunut julkaisusta)

Kaksi erityisluokanopettajaa, Viherlaakson koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Erityisluokanopettajan tehtävä yläkoulussa (7-9.lk) yksilöllistetyn opetussuunnitelman mukaan etenevässä (järjestetyssä) opetuksessa.

Koulun nimi ja osoite:
Viherlaakson koulu (alakoulu)
Kievarinraitti 3
02710 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisluokanopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään kykyä tukea hyvin erilaisten oppijoiden henkilökohtaista koulupolkua ja oppimista. Hyvät vuorovaikutustaidot ja joustavuus ovat perusedellytyksiä tehtän hoitamiseen. Jokainen jäsen tukee osaltaan erityisopetustiimin toimivuutta ja osaamisvarantoa..

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta EMU - oppilaiden kanssa toimimisesta ja monipuolisia ilmaisutaidon taitoja.


Erityisluokanopettajan virka Viherlaakson yläkoulussa. Viherlaakson koulu on yhtenäinen peruskoulu ja toimii kahdessa rakennuksessa. Koulu sijaitsee vehreässä Viherlaaksossa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Alueella on monipuolinen rakennuskanta, paljon vihreitä metsiä ja järvi aivan koulun läheisyydessä.
Viherlaakson koulussa on 380 oppilasta ja talossa työskentelee n. 50 aikuista. Koulu toimii kevääseen 2021 asti välikaikaisessa rakennuksessa samassa osoitteessa. Koulussa on kolme erityisopetusryhmää.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).