(Poistunut julkaisusta)

Kaksi erityisammattimiehen tehtävää
Jyväskylän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Jyväskylän seurakunnan hautaus- ja puistopalveluihin haetaan kahta erityisammattimiestä.

Erityisammattimies toimii haudankaivu, hautausmaiden hoito- ja kunnossapitotöissä ja suntiona kappeleilla sekä seurakunnan muissakin kiinteistöissä tarvittaessa, kiertävän työvuorojärjestelmän mukaisesti. Tehtävään voidaan myös liittää krematorion varatuhkaajana toimiminen.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai käytännön ammattitehtävissä hankittu kokemus. Palkattavalta henkilöltä edellytetään hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja, hautaustoimen erityisluonteen ymmärtämistä, erilaisten ympäristöhoitokoneiden käyttötaitoa sekä valmiutta koneiden huoltotöihin ja erilaisiin korjaustehtäviin. Erityisammattimies palvelee työtehtävissään myös omaisia ja on vahtimestarin tehtävissä mukana hengellisissä toimituksissa. Näin tehtävään sisältyy työtehtäviä, joiden hoitaminen edellyttää, että valittavan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävään valitun tulee myös esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

LISÄTIETDOT/ YHTEYSTIEDOT

Lisätietoja tehtävästä antavat hautaustoimen päällikkö Antti Pekuri puh. 0500 426 420 antti.pekuri (at) evl.fi ja työnjohtaja Ari Leppämäki, puh. 050 584 8890 ari.leppamaki(at) evl.fi.

Hakemukset sähköisen rekrytointipalvelumme kautta 22.2.2019 klo 12.00 mennessä.

ORGANISAATION KUVAUS

Jyväskylän seurakunta koostuu yhdeksästä alueseurakunnasta, yhteisestä seurakuntatyöstä ja tukipalveluista. Hautaus- ja puistopalvelut kuuluvat tukipalveluihin ja sen vastuulla on seitsemän hautausmaata ja krematorio. Lisäksi vastuualueeseen kuuluvat seurakunnan metsät sekä kiinteistöjen kesäaikainen viheralueiden hoito.

Erityisammattimiehen esimiehenä toimii Mäntykankaan hautausmaan työnjohtaja.

Jyväskylän seurakunta on savuton seurakunta.