Kaksi erikoissuunnittelijaa / Suomen Erillisverkot, Espoo / Jyväskylä / Turku / Oulu
MPS

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Suomen Erillisverkot -konserni hakee 

Kahta erikoissuunnittelijaa

Haemme kahta Erikoissuunnittelijaa uuden, parhaillaan rakentumassa olevan, 4G/5G -teknologioihin perustuvan Virve 2.0 -viranomaisverkon kiinteän tietoliikenteen, sekä pääsynhallintajärjestelmien operoinnin, suunnittelun ja kehittämisen pariin.

Toinen avoimista tehtävistä on Suomen Turvallisuusverkko tytäryhtiössä. 

Tietoliikenne ja pääsynhallinta osa-alueen Erikoissuunnittelijana tuot tärkeää kokemusta viranomaisverkon operatiiviseen toimintaan. Osallistut päivittäiseen tuotannolliseen tekemiseen ja toimit läheisessä yhteistyössä Erillisverkkojen tietoliikenneasiantuntijoiden lisäksi operaattorien ja laitetoimittajien sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Pääset myös ratkaisemaan ja suunnittelemaan asiakasratkaisuja. 

Odotamme sinulta osaamista seuraavilta tietoliikenteen osa-alueilta:

 • IP/MPLS verkkoteknologiat
 • Reititysprotokollat (BGP/OSPF)
 • IP-verkkojen suojaus, palomuuritekniikat

Lisäksi eduksi katsotaan mobiiliverkon tietoturvallisuuden ja tiedon suojauksen ymmärtäminen.

Toimenkuvaan vaikuttaa valittavan henkilön aiemmin hankittu osaaminen. Suomen Erillisverkot tukee tarvittaessa valittavan henkilön osaamisen kehittämistä tehtävän menestyksekkään hoitamisen varmistamiseksi. Kerro hakemuksessa, mikäli sinulla on muuta osaamista, jonka katsot tehtävän kannalta eduksi.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, tarkka ja johdonmukainen tiimipelaaja. Saat suoritettua tehtäväsi loppuun ja olet valmis kehittämään osaamistasi sekä tarttumaan myös uusiin haasteisiin. Hallitset hyvin asiakokonaisuuksia ja pystyt myös dokumentoimaan ne mallikkaasti. Kiinnität erityistä huomiota sekä toiminnalliseen että palveluiden tietoturvaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, asiantuntevan työyhteisön, nykyaikaiset työkalut ja viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Toimimme usealla paikkakunnalla Suomessa ja tehtäväsi ovat valtakunnallisia, joten työtehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipaikkasi voi olla jokin Suomen Erillisverkot -konsernin toimipiste Suomen suurimpien kaupunkien alueilla.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilö turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat Antti Koponen 040 7659266 keskiviikkona 17.2. klo 13-15 ja tiistaina 23.2 klo 12-14 sekä Vesa Nieminen 040 8244752 perjantaina 12.2. klo 11-12, torstaina 18.2 klo 10-11 ja tiistaina 23.2 klo 12-13.  Lisätietoja saat myös osoitteesta rekry@erilliverkot.fi

-----

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia. 

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi

@erillisverkot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1423967
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Minna Winqvist (MPS)
 • Sijainti: Espoo / Jyväskylä / Turku / Oulu