(Poistunut julkaisusta)

Kaksi diakonian virkaa
Hollolan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Haemme kahta diakoniatyöntekijää kantaseurakunnassa Hollolan Salpakankaan alueelle ja Vesikansan alueelle.  

Toimenkuvaasi Salpakankaalla kuuluvat kuntakeskuksen yleisen diakoniatyön lisäksi diakoninen perhetyö ja saattotyön kehittäminen. Vesikansassa tehtävänkuvaan kuuluvat yleisen diakoniatyön lisäksi kasvavan aluetyön kehittäminen ja vammaistyö. Molempiin muut johtavan diakoniatyöntekijän antamat tehtävät.

Jos olet kirkon arvoihin sitoutunut ja yhteistyökykyinen ammattilainen sekä

kaipaat hyvää tiimiä ympärillesi, laita hakemuksesi Hollolan seurakuntaan.

Virkojen kelpoisuusehtona on piispainkokouksen hyväksymä diakonian pätevyys. Palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen peruspalkan ollessa 2322,53 €/kk. Lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa.

Valitun tulee olla konfirmoitu evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Ennen työn vastaanottamista on esitettävä lääkärintodistus työkelpoisuudestaan. Viroissa on 4 kk:n koeaika.

Hakuaika on 9.5.-22.5. Hakemukset liitteineen tai nimikirjanotteineen tulee osoittaa Hollolan seurakunnan kirkkoneuvostolle 22.5. klo 15 mennessä osoitteeseen Keskuskatu 2, 15870 Hollola tai vs. kirkkoherra timo.huttunen@evl.fi. Haastattelut toteutetaan viikolla 22. Viran vastaanottaminen 1.8. lähtien tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Hollolan seurakunnan johtava diakoniatyöntekijä Virve Valkeavuori, p 040 829 7580 tai virve.valkeavuori@evl.fi.