(Poistunut julkaisusta)

Kaksi avainasiakasmyyjää Tampereelle - sähköalan ammattilainen
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Haemme Tampereen Sarankulman toimipisteeseen aktiivista, asiakaskeskeistä ja ammattimaista

KAHTA AVAINASIAKASMYYJÄÄ (sähköurakoitsija- ja verkonrakennusasiakkaat)

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat nimettyjen sähköurakoitsija- tai verkonrakennusasiakkaiden asiakastyytyväisyydestä. Työssäsi korostuu asiakaslähtöisyys, asiakastarpeiden ymmärtäminen, ratkaisukeskeisyys sekä luottamuksellisten asiakassuhteiden rakentaminen ja syventäminen. Roolisi on aktiivinen ja vuorovaikutteinen kehittäessäsi yhteistyötä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan. Toimit myös uusasiakashankinnassa.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille ja muun organisaation osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus sekä aito intohimo asiakaslähtöiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Sinulla on aiempaa kokemusta sähköalalta, myyntitaitoa sekä vastuualueesi asiakkaiden liiketoimintatuntemusta. Olet systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa. Haluat haastaa itseäsi ja olet myös valmis laittamaan itsesi likoon. Sinulle on hyötyä aiemmasta SAP-osaamisesta.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen myyntipäällikkö Sami Leppäaho p. 050 568 3206, sami.leppaaho@slo.fi.

HAKEMUKSET

Lähetä hakemuksesi www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 19.5.2019 mennessä. Jos haluat hakea molempia paikkoja yhdellä hakemuksella, mainitsethan tästä hakuportaalin lisätiedoissa.