(Poistunut julkaisusta)

Kaksi autollista lähitukihenkilöä kotitukipalveluun
Relacom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Etsimme nyt reippaita ja oma-aloitteisia henkilöitä asiakkaallemme autollisen kotituen tehtäviin. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus saada jalkaa oven väliin isoon IT-taloon ja päästä kehittymään uralla. Olet etsimämme henkilö, jos olet esimerkiksi etsimässä alan ensimmäistä työpaikkaa ja tai et ole vielä kerryttänyt juuri työkokemusta alalta. Tehtävä sopii myös kokeneemmalle konkarille, mutta työt ovat pääosin ensimmäisen tason tuen töitä.

Haemme asiakasyrityksellemme hyvät tietotekniset taidot omaavia asiakaspalveluhenkisiä ja ulospäin suuntautununeita ICT-alan ammattilaisia lähitukitehtäviin.

Työtehtäviin valitaan yhteensä kaksi henkilöä. Tehtävissä tehdään kotitukea yksityishenkilöiden kotona ICT-laitteiden parissa. Töitä tehdään arkisin 8-21 välillä ja lauantaisin 9-17 välillä. Edellytämme tehtävissä mahdollisuutta oman auton käytöön. Avoinna on yksi osa-aikainen paikka ja yksi kokoaikainen.

Tehtävään edellytämme:

Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa

työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)

hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta

mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Iso plussa:

Rautapuolen vankka osaaminen!

Tarjoamme:

monipuolisia ja haastavia työtehtäviä

mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaiseksi

asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla.