(Poistunut julkaisusta)

Kaksi Aluejohtajaa Etelä-Suomen sekä Länsi- ja Pohjois-Suomen alueelle
Juvenes Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Juvenes Oy tarjoaa laadukkaita ravintola-, juhla- ja kokouspalveluita valtakunnallisesti. Meillä on 49 ravintolaa ja kahvilaa 10 paikkakunnalla. Ravintoloissamme syödään vuosittain noin 2,7 miljoonaa ateriaa ja järjestämme noin 10 000 tilaisuutta. Tiimissämme on nyt 250 henkilöä ja vuoden 2018 liikevaihto oli noin 21 miljoonaa euroa.

Vahvistamme organisaatiomme hakemalla Etelä-Suomen sekä Länsi- ja Pohjois-Suomen alueelle 

KAHTA ALUEJOHTAJAA

johtamaan ja kehittämään omaa liiketoiminta-aluettaan tavoitteiden mukaisesti sekä vastaamaan toiminnan tuloksellisuudesta. Toimit johtoryhmän jäsenenä sekä lähiesimiehenä tulosvastuullisille alaisillesi. Tehtäviisi sisältyvät:

  • Liiketoiminnan strategian mukainen kasvattaminen
  • Ravintoloiden myynnin suunnittelu ja johtaminen; asiakkuuksien hoito, ravintolasopimusten hallinta ja hinnoittelu
  • Markkinoinnin ja myynnin edistäminen ja tukeminen 
  • Alueellisiin haasteisiin vastaaminen ja niiden kehittäminen (mm. alueellinen logistiikka)
  • Juhlapalvelun kaupallinen kehittäminen ja toimintojen kilpailukyvyn varmistaminen
  • Ravintolakumppanuuksien hallinta sekä verkostoituminen eri tilaajaorganisaatioiden ja sidosryhmien kanssa
  • Asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden varmistaminen

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, vankkaa toimialakokemusta sekä aikaisempia näyttöjä liiketoimintajohtamisesta ja esimiestyöstä. Olet sinut erilaisten IT-järjestelmien kanssa ja käytät sujuvasti vähintään englannin kieltä. Johtamisominaisuuksiltasi olet tavoitteellinen, toimeenpaneva ja innostava johtaja, jolla pysyy projektit hallinnassa, etkä herpaannu painetilanteissakaan. Sisäistät nopeasti liiketoiminnan ja talouden luvut osoittaen analyyttistä ajattelua. Olet aktiivinen ja taitava myös vuorovaikutus- ja verkostoitumistilanteissa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liiketoimintayksikön johtamiseen yhdessä alamme merkittävimmistä yrityksistä, jolla on erinomaiset kasvunäkymät ja vahva yhteiskunnallinen arvopohja. Pääset kehittämään yrityksemme toimintaa yhdessä huippuosaajien kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist, puh. 020 746 9421, ke 15.5. klo 15-16, ma 20.5. klo 9.30-10.30 ja pe 24.5. klo 9-10. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si osoitteessa uratori.mps.fi kautta 26.5.2019 mennessä.