(Poistunut julkaisusta)

Kaksi aamusiivoojaa Skanssiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Haluatko palveluammatissasi tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?  


Etsimme nyt kahta asiakaspalveluhenkistä AAMUSIIVOOJAA tiimiimme Turun Skanssiin.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tehtävässä vastaat myymälätilojen ylläpitosiivouksesta kauppakeskusympäristössä. Avoinna on kaksi erillistä työtehtävää. Sinun on siis mahdollisuus työskennellä joko ma-pe päivinä klo 06:00 alkaen 19h/vko tai ma, ke ja pe päivinä säännöllisesti klo 8-11:30 välillä 7,5h/vko. Molemmat tehtävät sopivat erinomaisesti lisäansiota etsiville. Työsuhteet ovat molemmat vakituisia.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä arvostat omaa kädenjälkeä. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta siivousalalta, mutta se ei ole pakollista sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä positiivista palveluasennetta.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Muistathan ilmoittaa hakiessasi myös kumpi työtehtävä itseäsi kiinnostaa. Hakuaika päättyy 19.5.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -


- ISS on savuton työpaikka -