(Poistunut julkaisusta)

Kaksi aamusiivoojaa Skanssiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Haluatko palveluammatissasi tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?  


Etsimme nyt kahta asiakaspalveluhenkistä AAMUSIIVOOJAA tiimiimme Turun Skanssiin.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tehtävässä vastaat myymälätilojen ylläpitosiivouksesta kauppakeskusympäristössä. Avoinna on kaksi erillistä työtehtävää. Sinun on siis mahdollisuus työskennellä joko ma-pe päivinä klo 06:00 alkaen 19h/vko tai ma, ke ja pe päivinä säännöllisetsi klo 8-11:30 välillä 7,5h/vko. Molemmat tehtävät sopivat erinomaisesti lisäansiota etsiville. Työsuhteet ovat molemmat vakituisia.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä arvostat omaa kädenjälkeä. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta siivousalalta, mutta se ei ole pakollista sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä positiivista palveluasennetta.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Muistathan ilmoittaa hakiessasi myös kumpi työtehtävä itseäsi kiinnostaa. Hakuaika päättyy 10.3.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -