(Poistunut julkaisusta)

Kaksi (2) palkanlaskijaa
Kirkkohallitus/Kirkon palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Haemme Kirkon palvelukeskukseen, Oulun toimipaikka, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Kaksi (2) palkanlaskijaa

vastaamaan asiakkaidemme palkanlaskennasta. Palkanlaskijan tehtävässä hoidat asiakkaidemme palkanlaskentaa itsenäisesti osana palkanlaskennan tiimiä. Toivomme, että olet luonteeltasi positiivinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on kiinnostusta palkanlaskentajärjestelmän kehittämiseen sekä oman asiantuntijuuden kasvattamiseen toimintaympäristömme nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme vakinaisen työn viihtyisissä toimistotiloissa, perehdytyksen työhösi ja liukuvan työajan päivätyössä, jolloin voit sovittaa työn joustavasti elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Palkanlaskennan tehtäviin kuuluu mm.:
- asiakkaiden perustietojen ylläpito, palkka-ajot, lakisääteiset tilitykset, raportointi, viranomaisilmoitukset, tilastoinnit, vuosi-ilmoitukset ja palkkakirjanpito
- asiakaspalvelu
- oman prosessialueen kehittäminen

Edellytämme:
- innostuneisuutta uuden oppimiseen
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kehittämistarpeiden tunnistamiseen ja vastuulliseen työotteeseen.
- asiakaslähtöistä ajattelua sekä kykyä hoitaa asiakassuhteita
- vuorovaikutus-, kommunikointi- ja ryhmätyötaitoja

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa, sekä kokemusta erilaisista taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja/tai palkanlaskennan tehtävistä. Toisessa tehtävässä edellytämme hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä toisessa tehtävässä suomen kielen lisäksi ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Jos pidät haasteista ja olet innostunut työskentelemään organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki, hae meille töihin! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Tehtävän alkamisajankohta on 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (peruspalkka 2259,03 €/kk) mukaan, lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Tehtävissä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme 14.2.2021 klo16:00 mennessä sähköisen rekrytointipalvelumme kautta osoitteessa evl.fi/tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirkon palvelukeskuksen palveluesimies Sanna Marjanen sanna.marjanen(at)evl.fi, puh. 040 1424 826