(Poistunut julkaisusta)

Kaivuuvalvoja, kesätyö
Tampereen Sähköverkko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Haluatko oppia taitoja, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako sinua perehtyä energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka toimii vastuullisesti ja tuloksekkaasti niin ympäristöä kuin ihmisiä ajatellen?

 

Haemme nyt Sähköverkolle kesäksi

KAIVUUVALVOJAA

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen, jonka jälkeen pääset tutustumaan maarakennusurakoitsijoiden työmaihin ja valvomaan siellä sähköverkkoyhtiön omaisuutta. Liikut Tampereen alueella talon autolla, seuraat työmaiden etenemistä, toimit tiedon välittäjänä työmaiden ja verkkoyhtiön välillä tavoitteenasi havaita ja ehkäistä mahdollisia ongelmatilanteita etukäteen. Pääset näkemään erilaisia työmaita, tutustumaan sähköverkkoyhtiön toimintaan ja toimialaan. Opit myös käyttämään Sähköverkolla käytössä olevaa TrimbleNis -järjestelmää.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi ensimmäisen vuoden sähkö-/maanrakennusalan opiskelijalle. Toivomme sinulta B-ajokorttia, voimassaolevaa työturvallisuus- ja tieturva1 -koulutusta sekä rohkeutta vuorovaikutustilanteissa ja aitoa kiinnostusta toimialaa kohtaan. Arvostamme tunnollista työskentelyotetta, hyviä kommunikointivalmiuksia sekä halua ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kesäharjoittelun kesto on toukokuun alkupuolelta syyskuun loppuun. Tarkempi kesto on neuvoteltavissa.

Haluatko kuulla tehtävästä tai yrityksestä tarkemmin? Soittele rohkeasti! Käyttöpäällikkö Jouni Vanhanarkaus, puh. 040 801 6153, kertoo mielellään lisätietoja. Parhaiten tavoitat hänet tiistaina 19.2 klo 14-16 ja torstaina 21.2 klo 14-16.

Hakuaika tehtävään on 1.-28.2. Käsittelemme hakemukset viikolla 10-11 ja haastattelut on suunniteltu viikoille 12-13.

Katso, mitä toissa kesänä Sähköverkolla suunnittelijana työskennellyt Henna kertoo työstään: https://kesaduuni.org/tarinat/kaikki-tampereen-sah...

 

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he saavat soveltaa oppimiaan taitoja käytäntöön, työpäivät ovat vaihtelevia ja työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.