(Poistunut julkaisusta)

Kaivosliikenteen ajoneuvokoordinaattori
Boliden Kevitsa

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee

Kaivosliikenteen ajoneuvokoordinaattoria

Tehtävät
Kaivosliikenteen ajoneuvokoordinaattori suunnittelee Kevitsan ajonneuvohankinnat osastojen tarpeiden mukaan ja ylläpitää ajoneuvorekisteriä. Työ sisältää henkilöliikenteen ajoneuvokannan tietojen ylläpidon ja huoltojen järjestämisen ajoneuvojen pääkäyttäjien kanssa. Lisäksi työ sisältää ajoneuvojen kunnon määritykset, katsastuslähetteet ja korjausresurssien hankkimisen omasta organisaatiosta tai alihankkijoilta.


Koulutus ja vaatimukset
Työtehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta ja aiempaa työkokemusta ajoneuvojen parissa työskentelystä. Katsomme eduksi työnjohtokokemuksen.

Odotamme hakijalta järjestelmällisyyttä, määrätietoisuutta ja itsenäistä työotetta. Etsimällämme henkilöllä on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja hänellä on hyvä stressinsietokyky. Edellytämme B-luokan ajokorttia.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Ahti Helynen,  ahti.helynen(at)boliden.com

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen(at)boliden.com

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen järjestelmämme kautta 16.6.2019 mennessä osoitteessa https://www.boliden.com/fi/ura

Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.