Kaivoskoneasentaja
Suomen Rakennuskone Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021
Suomen Rakennuskone Oy
Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) on 1992 perustettu maailman toiseksi suurimman maarakennus- ja kaivoskoneiden valmistajan Komatsun valtuutettu maahantuoja Suomessa. Maahantuonti meille merkitsee koneiden myynnin lisäksi osallistumista huollon sekä varaosa- ja varustepalvelujen kautta koneiden elinkaarikustannusten ja parhaan tuottavuuden suunnitteluun asiakkaidemme yhteistyökumppanina. Kumppanuuteen kuuluu konehankinnan ja jälkipalveluiden lisäksi erilaisten rahoitusmallien ja vakuutusratkaisujen löytäminen asiakkaillemme.  Koemme, että tuloksen teko on yhteinen asiamme.Suomen Rakennuskoneen toiminnan ydin on tarjota asiakaslähtöinen kokonaisratkaisu maarakennus-, teollisuus-, ja kaivosyrityksille. Suomen Rakennuskone Oy on osa vakavaraista kansainvälistä Sumitomo Corporation -monialakonsernia.Me työntekijät olemme Suomen Rakennuskoneen menestyksen avain. Meitä yhdistää työmme korkea laatu, asiakkaidemme arvostus, tehokas tiimityöskentely sekä ensiluokkainen ongelmanratkaisukyky. Suomen Rakennuskoneella työskentelet hyvässä porukassa maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan tuotteiden parissa, saat vahvan teknisen tuen ja käytät ensiluokkaisia työskentelyvälineitä. Meillä saat myös mahdollisuuden kehittää osaamistasi vaativissa projekteissa ja erilaisten koulutusten kautta. https://sr-o.fi/suomenrakennuskone/ura/

Etsimme asiakkaallemme Suomen Rakennuskone Oy:lle Kaivoskoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Kevitsan kaivokselle


Kaivoskoneasentajana toimit tärkeänä osana kaivoskoneita huoltavaa ja korjaavaa tiimiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähkö- ja hydrauliikkaosaamista, kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Henkilönä toivomme sinun olevan oma-aloitteinen tiimityöskentelijä, joka tarttuu töihin järjestelmällisellä otteella ja rautaisella asenteella. Tehtävässä tarvitset myös englannin kielen taitoa, hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Ennen kaikkea olet halukas oppimaan lisää niin maanrakennuskoneista kuin kaivosalasta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan tuotteiden parissa, vahvan teknisen tuen sekä ensiluokkaiset työvälineet. Tulet työllistymään suoraan asiakkaalle, tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Tehtävään valituille henkilöille annetaan tarvittavat koulutukset työsuhteen alussa.

 

Toimi nopeasti! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä viimeistään 26.1.2021

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Reija Niemi
People & Business Development Manager
Eezy Personnel
050 476 6476
reija.niemi@eezy.fi

 

Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa, Rovaniemellä ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi- ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. 

www.eezypersonnel.fi

Olemme osa Eezy-konsernia.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

www.eezy.fi

 


Ota yhteyttä:

Sijainti: Kevitsantie 730
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412458
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sodankylä